ПромоТретій ресторан східної кухні Eshak на Печерську: ігрова зала, м'ясо на мангалі та дві тераси
А ще змагання з нард, золоті віслюки та килими в інтер’єрі
Міжнародний ресторанний холдинг Bulldozer Group відкрив ресторан Eshak на Кловському узвозі. Це вже третій заклад мережі. Від інших його відрізняє особливість зонування простору та наявність ігрової кімнати. Кухню очолюють концепт-шеф Bulldozer Group Сергій Юрчишин і шеф ресторанів Eshak Іван Пилипенко. Раніше холдинг відкрив другий ресторан сімейного формату на Теремках.
The Village Україна разом із рестораном Eshak розповідають, у чому концепція кухні нового закладу та які страви скуштувати насамперед.
Яка концепція та атмосфера закладу?
Новий Eshak відкрили на Кловському узвозі серед бізнес-центрів. Тому заклад підходить для ділових зустрічей, побачень і відпочинку із друзями. Тут також проводять DJ-сети в п’ятницю та на вихідних, подають кальяни від Bulldozer Shisha.
Який інтер’єр у ресторані?
Інтер’єр закладу оформили у фірмовому східному стилі. Акценти зробили на яскравих кольорах, а зали декорували килимами з візерунками та м’якими диванами. Також заклад доповнили барельєфами золотих віслюків – цей елемент декору вже став фішкою ресторанів.
Головна відмінність Eshak на Кловському узвозі від інших закладів мережі в зонуванні простору. Заклад має дві просторі тераси, дві зали, а також дві VIP-кімнати, які можна забронювати для особистих зустрічей. А для прихильників нард, шашок і шахів створили окрему залу з полем і всім необхідним для гри. Тут регулярно проводять змагання з нард.
Яка кухня закладу?
Сергій Юрчишин
концепт-шеф Bulldozer Group
Іван Пилипенко
шеф мережі ресторанів Eshak
У Eshak поєднали чотири кухні на будь-який смак: узбецьку, грузинську, європейську та українську. Серед популярних позицій – м’ясо на мангалі, чебуреки, а також долма, шурпа та гаряча ароматна випічка з тандиру. А кухар-узбек готує фірмовий автентичний плов.
Усі страви готують зі свіжих фермерських продуктів, м’яса та риби. У меню пропонують холодні та гарячі закуски, страви на мангалі, узбецькі плови, хачапурі, хінкалі, манти та інше.
У новому ресторані пропонують чайну, барну та винну карти. Страви можна замовити додому або в офіс із безкоштовним доставленням.
Які три страви варто спробувати насамперед?
Каре ягняти
330 гривень/100 грамів
Лагман
170 грн
Хачапурі по-аджарськи
195 гривень
Матеріал підготовлено за підтримки