Міжнародний ресторанний холдинг Bulldozer Group відкрив ресторан Eshak на Кловському узвозі. Це вже третій заклад мережі. Від інших його відрізняє особливість зонування простору та наявність ігрової кімнати. Кухню очолюють концепт-шеф Bulldozer Group Сергій Юрчишин і шеф ресторанів Eshak Іван Пилипенко. Раніше холдинг відкрив другий ресторан сімейного формату на Теремках.
The Village Україна разом із рестораном Eshak розповідають, у чому концепція кухні нового закладу та які страви скуштувати насамперед.
Яка концепція та атмосфера закладу?

Новий Eshak відкрили на Кловському узвозі серед бізнес-центрів. Тому заклад підходить для ділових зустрічей, побачень і відпочинку із друзями. Тут також проводять DJ-сети в п’ятницю та на вихідних, подають кальяни від Bulldozer Shisha.
Який інтер’єр у ресторані?
Інтер’єр закладу оформили у фірмовому східному стилі. Акценти зробили на яскравих кольорах, а зали декорували килимами з візерунками та м’якими диванами. Також заклад доповнили барельєфами золотих віслюків – цей елемент декору вже став фішкою ресторанів.



Головна відмінність Eshak на Кловському узвозі від інших закладів мережі в зонуванні простору. Заклад має дві просторі тераси, дві зали, а також дві VIP-кімнати, які можна забронювати для особистих зустрічей. А для прихильників нард, шашок і шахів створили окрему залу з полем і всім необхідним для гри. Тут регулярно проводять змагання з нард.


Яка кухня закладу?

Сергій Юрчишин
концепт-шеф Bulldozer Group

Іван Пилипенко
шеф мережі ресторанів Eshak
У Eshak поєднали чотири кухні на будь-який смак: узбецьку, грузинську, європейську та українську. Серед популярних позицій – м’ясо на мангалі, чебуреки, а також долма, шурпа та гаряча ароматна випічка з тандиру. А кухар-узбек готує фірмовий автентичний плов.


Усі страви готують зі свіжих фермерських продуктів, м’яса та риби. У меню пропонують холодні та гарячі закуски, страви на мангалі, узбецькі плови, хачапурі, хінкалі, манти та інше.
У новому ресторані пропонують чайну, барну та винну карти. Страви можна замовити додому або в офіс із безкоштовним доставленням.
Які три страви варто спробувати насамперед?

Каре ягняти
330 гривень/100 грамів

Лагман
170 грн

Хачапурі по-аджарськи
195 гривень
Матеріал підготовлено за підтримки