ViewsCommentsCommentsPreviousNextClockClockLocationLocationupdatedstarSearchfacebookinstagramtwitterVillageVillagepinedlogouteditfacebookfacebookРедакторClose
Village Village Village Village Village Village Village Village Village Village

Знайомі смаки в неочікуваній інтерпретації Айка Вейшторта: де вишукано повечеряти в Одесі

Як смакує українська осінь. Дізнавайтеся з нового меню Matisse

8 фактів про KFC в Україні, які ви могли не знати

8 фактів про KFC в Україні, які ви могли не знати

Маг чи коханець? Що про вас говорить вибір коктейлів

Хіт сезону – фруктова сангрія: як правильно обрати вино

Хіт сезону – фруктова сангрія: як правильно обрати вино

Органічне мʼясо, сири та олії на київському «Органік Фест»: дегустуйте й купуйте зі знижкою 15%

Зрозуміло. Смачно. По-українськи: що треба знати про шаурму Döner Маркет

Зрозуміло. Смачно. По-українськи: що треба знати про шаурму Döner Маркет

Не пищать і смакують не тільки з просеко: «Сільпо» та «Чорноморка» руйнують основні міфи про устриці

Дегустації органічних продуктів і знижки 15%: чого ще чекати від «Органік Фест» у «Le Сільпо»

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

Від настоянки «Tom Yum» до спайсерів: який алкоголь випускатиме новий український бренд Spicer

«Добрий Лев» чи «Зоряний Пегас»: у «Сільпо» можна придбати світшоти з малюнками Марії Примаченко

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

Naushi відкрили заклад біля майдану Незалежності: готують рамен за автентичними японськими рецептами

Стали «Вибором країни», підтримали ЗСУ й запустили власний фонд: «Євразія» підсумовує 2023 рік

Суші до новорічного столу: як замовити преміумсети «Рис & Риба» заздалегідь

Вінілова кімната й індивідуальний підхід до гостей: як потрапити в оновлений ресторан To Be

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

У ТРЦ Respublika Park відкрили «Євразію»: як знайти заклад і за яким графіком він працює

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Agrola й Mafia запускають у продаж заморожену піцу: які смаки пропонують і де її можна придбати

Борщ у японських ресторанах? Ще й вареники! «Євразія» запускає традиційне українське меню

Пундики, лемішка й гомбовці з книжки «ЖУК»: як у львівській Citadel перевідкривають українську кухню

Правильно харчуватися, не думаючи про приготування: як замовити раціон від Health and Food Kyiv

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

Червневі знижки, японські роботи та коткоїни: як працюють «КотоСуші» в Дніпрі

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

Грузинсько-італійські мотиви на Подолі: навіщо йти та що спробувати в «Мама Фокача & Папа Чача»

Іспанські бранчі на Печерську від Boca a Boca: що спробувати в оновленому меню

Який на смак імпресіонізм? Talkies Bar створили 12 коктейлів про стилі мистецтва

Від фінансового планування до гастромаркетингу: Дмитро Борисов запускає курс про ресторанний бізнес

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

Від класичної шаурми до «Вишні Чилі»: Doner Mаркет оновили меню й працюватимуть ще й у форматі кафе

Бар Konteyner із цікавим пивом відкрили на Січових Стрільців

Суші, круасан зі скремблом й авторські коктейлі: що спробувати в новому ресторані Chiba Sushi & More

Нове життя – нова професія: як українки підкорюють польську гастросферу та хто їм у цьому допомагає

Що мотивує фудпідприємців під час війни та як отримати 50 000 гривень на розвиток своєї гастросправи

Що мотивує фудпідприємців під час війни та як отримати 50 000 гривень на розвиток своєї гастросправи

13 напоїв – 13 знаків зодіаку: як смакують нові зіркові коктейлі від Talkies

Демократичні ціни та бургери за 5 хвилин: навіщо йти та що спробувати в AYO Pizza Burger Kebab

Відкрили в карантин, працюють у війну: як справляється з викликами часу львівська «Сироварня»

Відкрили в карантин, працюють у війну: як справляється з викликами часу львівська «Сироварня»

Пиво із шоколадом і дегустації в пабі: що пропонує крафтова броварня Beermaster Brewery від «Сільпо»

Пиво із шоколадом і дегустації в пабі: що пропонує крафтова броварня Beermaster Brewery від «Сільпо»

Готують шеф-кухарі та перевіряє педіатр. 6 переваг сучасної замороженої їжі

Готують шеф-кухарі та перевіряє педіатр. 6 переваг сучасної замороженої їжі

Де не варто зберігати банани та навіщо їсти нут? Для київських школярів провели кулінарний воркшоп

Солодко та міцно. 9 ідей простих міксів і 2 коктейлі на основі рому Dead Man’s Fingers

Солодко та міцно. 9 ідей простих міксів і 2 коктейлі на основі рому Dead Man’s Fingers

Від просеко з віскі до оливок та ікри: у WINETIME оголосили святкові знижки до -30%

Тест. Фанат чи любитель? Як добре ви розумієтеся у віскі та стейках

Тест. Фанат чи любитель? Як добре ви розумієтеся у віскі та стейках

Устриці з Франції та власний винний погріб у Magnetisme Café des arts

Устриці з Франції та власний винний погріб у Magnetisme Café des arts

Тест на ділову жилку. Чи змогли б ви керувати локальним гастробізнесом?

Тест на ділову жилку. Чи змогли б ви керувати локальним гастробізнесом?

Побачення з білим трюфелем: у бістро «Ніша» проведуть дві вечері із сет-меню

Від червоної риби з Норвегії до фірмових суші: NORVEN відкрили магазини-гастробари в Києві

Як перетворити кулінарне хобі на гастробізнес: «Фудпросвіта» відкрила набір на осінній семестр

365 днів літо: 5 прохолодних коктейлів на основі рому, які легко приготувати вдома

365 днів літо: 5 прохолодних коктейлів на основі рому, які легко приготувати вдома

Плануємо замовити виїзний кейтеринг. На що звернути увагу, щоб організувати класне свято?

Плануємо замовити виїзний кейтеринг. На що звернути увагу, щоб організувати класне свято?

Середземноморська піца та тартар з авокадо й полуниці: ресторан Fenix Italia представив нові страви

Середземноморська піца та тартар з авокадо й полуниці: ресторан Fenix Italia представив нові страви

Ноти шоколаду, дьогтю та копченого бекону в новому віскі п’ятирічної витримки Wee Beastie

Місяць спеціальних пропозицій у Fenix: для компаній пропонуватимуть страву як комплімент

Інтер’єр від YOD design та оновлене меню. Яким буде італійський ресторан Lucca після редизайну

Жива музика, грузинська кухня та страви з печі хоспер в оновленому ресторані Dediko

Жива музика, грузинська кухня та страви з печі хоспер в оновленому ресторані Dediko

Cевіче, булочки бао з крабом і рол із трьома видами риби в оновленому меню Fenix Asia

Cевіче, булочки бао з крабом і рол із трьома видами риби в оновленому меню Fenix Asia

«Лавка традицій» об’єднала виробників у новій гастроспільноті Slow Food

Pepsi присвятить оновлений дизайн українським містам. Для цього оберуть фото Instagram-користувачів

Еклери з крабом і запечена паста: що спробувати з оновленого меню Veranda on the River

Еклери з крабом і запечена паста: що спробувати з оновленого меню Veranda on the River

Слухайте, як хрустить скоринка піци та сиплеться цукор у серії ASMR-відеорецептів

Різдвяні бокси з лімітованою колекцією кішів і лагером від Très FRANÇAIS та Stella Artois

Третій ресторан східної кухні Eshak на Печерську: ігрова зала, м'ясо на мангалі та дві тераси

Третій ресторан східної кухні Eshak на Печерську: ігрова зала, м'ясо на мангалі та дві тераси

Три авторські коктейлі на основі коньяку Klinkov, які можна приготувати вдома за кілька хвилин

Три авторські коктейлі на основі коньяку Klinkov, які можна приготувати вдома за кілька хвилин

Coca-Cola випустила слабоалкогольний напій Hard Seltzer. Що це таке та де можна придбати?

Jack Daniel’s випустили наймасштабнішу рекламну кампанію, яку зняли в Україні

Jack Daniel’s випустили наймасштабнішу рекламну кампанію, яку зняли в Україні

Nemiroff проведе другий фестиваль дигестиву в п’яти українських містах і Карпатах

Бренд віскі Glenmorangie випустив лімітований напій A Tale of Cake зі смаком торта

Паназійська кухня з безкоштовною доставкою по Києву від ресторану «Жовте Море»

Паназійська кухня з безкоштовною доставкою по Києву від ресторану «Жовте Море»

У барі «Бездельники» оновили меню та запустили власну доставку

Понад 30 видів преміального саке в Fenix Asia: яке обрати та з якими стравами поєднувати

Шість найкращих кавових проєктів року оголосять на премії «Зерно» від довідника City Coffee Guide

Nemiroff проведуть фестиваль дигестиву у київських закладах-партнерах

«Виготовляти коньяк, як алхіміки»: як Hennessy співпрацює із сучасними художниками

«Виготовляти коньяк, як алхіміки»: як Hennessy співпрацює із сучасними художниками

The Burger, Domino's Pizza, Honey: в яких ресторанах найчастіше залишають безконтактні чайові

The Burger, Domino's Pizza, Honey: в яких ресторанах найчастіше залишають безконтактні чайові

Тандир, велика тераса й автентичний узбецький плов у новому ресторані Eshak на Теремках

Тандир, велика тераса й автентичний узбецький плов у новому ресторані Eshak на Теремках

На будь-який смак: класична коктейльна карта, DJ-сети та японський алкоголь у барі Fenix

На будь-який смак: класична коктейльна карта, DJ-сети та японський алкоголь у барі Fenix

На завершення вечері: що таке дигестив та як його обрати

На завершення вечері: що таке дигестив та як його обрати

Новий Par Bar ³ на Осокорках: авторські коктейлі, розширене меню страв і дизайн від YODEZEEN

Дезінфекція щогодини та 10 пар рукавичок на день: як працюють нові правила безпеки в McDonald’s

Дезінфекція щогодини та 10 пар рукавичок на день: як працюють нові правила безпеки в McDonald’s

Як поєднати чай з алкоголем? 5 ідей для коктейлів від бару ZebraLounge

Як поєднати чай з алкоголем? 5 ідей для коктейлів від бару ZebraLounge

Рібай, тібоун чи філе-міньйон? Обираємо правильний стейк для домашнього приготування

Рібай, тібоун чи філе-міньйон? Обираємо правильний стейк для домашнього приготування

Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину

Під фільтр, еспресо, джезву: −30% на каву й доставка додому від української компанії Fresh Black

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі

Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»

Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Як створити домашній бар – інструкція для початківця

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах

Показати ще