Морепродукти у ресторані Adriatic на Липках
На Липках почав роботу рибний ресторан Adriatic, пише Posteat.
Adriatic – це проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, який спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та балканській кухні. «Наш ресторан – це куточок Адріатики у центрі Києва. Будемо готувати рибу та морепродукти так, як їх готують на узбережжі. Меню зробили збалансованим, щоб кожен гість міг знайти страву до смаку та по можливостях», – розповів Далібор.
З меню:
Тартар з тунця — 212 грн
Соте з морських гребінців та морепродуктів — 464 грн
Севіче з тунця — 241 грн

У закладі готують страви з риби, сербські та середземноморські.
З алкогольних напоїв подають чорногорське вино та сербську ракію.



У закладі на колишній локації Pacific Oyster & Bar працює зал на 25 місць, також є задум відкрити другий зал. У планах власників – запустити сніданки та обіди.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Adriatic