Ресторан середземноморської кухні Benjamin’s на Печерську
На бульварі Лесі Українки у Києві, на колишній локації The Seafood Bar, відкрили ресторан середземноморської кухні Benjamin’s.

На період тестового режиму заклад пропонує символічні ціни на меню: 50 гривень – будь-які закуски, 100 гривень – основні страви. Наприклад, за 100 гривень можна спробувати хвилинний стейк або тушковані телячі щоки, а за 50 – овочевий салат, крем-суп із запечених баклажанів з йогуртом або турецьку піцу з бараниною.
з меню:
Кебаб зі свіжої середземноморської риби – 100 грн
Каре ягняти і кебаб із ягняти – 100 грн
Запечені овочі з білою тхіною – 100 грн
Піца (Рокка, Салямі, Лахмаджун) – 50 грн
Єрусалимський мікс із м'яса – 100 грн
Кубенія тартар із телятини – 50 грн
Середземноморське мезе – 50 грн
Устриці (6 шт) – 420 грн
Коктейлі – 139-169 грн

Дегустації влаштовують щовечора на 30-50 персон за попереднім резервом столиків.
Фото: Benjamin's