Середземноморська кухня у Vino&Tapas
Заклад середземноморської кухні Vino&Tapas розпочав роботу на вулиці Леонтовича.
За словами власників, акцент у Vino&Tapas роблять на «якісні продукти, смачні та доступні їжу та напої».
У меню широкий вибір закусок тапас: із прошуто та сиром «Філадельфія», з ростбіфом та шпинатом, а також із креветкою та авокадо. Також можна замовити запечені равлики та устриці.
Готують, крім того, супи, салати, основні страви.
У карті вин – іспанське Cava Vallformosa (145/750 грн), італійське Tentuta di Ceppaiano Chianti (110/500 грн), французьке шампанське Bollinger Special Cuvee (2500 грн), а також коктейлі та міцні напої.
з меню
Тапас з прошуто та сиром «Філадельфія» – 38 грн
Томатний суп з морепродуктами – 170 грн
Салат з креветками у «сирній тарілці» – 232 грн
Сирники з карамельним соусом і грецькими горіхами – 99 грн
«Своєю коронною стравою заклад вважає «Страву від шефа»», – розповідають у Vino&Tapas. Її оформили у форматі surf and turf. Подають філе міньйон на подушці зі спаржевої квасолі, хвіст лобстера, креветки, печену картоплю, свіжий шпинат, топлене масло та соус зі сметани (495 грн/500 грамів).
Також у закладі є меню сніданків. Тут готують сирники з карамельним соусом та грецькими горіхами, шпинатний панкейк з яйцем, беконом та сирним соусом або яйця-пашот з прошуто, печеною картоплею і трюфельним маслом.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото та обкладинка: Vino&Tapas