Хінкалі з вишнею та безлімітні хачапурі у ресторані Georgia
На Хрещатику у тестовому режимі почав роботу ресторан Georgia.
«Автентична грузинська кухня з авторською подачею. Ресторан – шоу, де гості можуть спостерігати за процесом готування у тандирах. Місце для тих, хто любить почуватися «як вдома». Атмосферний, демократичний ресторан з сучасним грузинським колоритом», – коментують у Georgia.
Заклад Georgia належить рестораторам Оксані і Тарасу Середюку, які також володіють мережею ресторанів Mafia. У меню — десять видів хачапурі, сім видів хінкалі, шашлик, люля-кебаб, салати та десерти.
У ресторані також є три види безліміту: на хачапурі, хінкалі та м'ясний. Безліміт розрахований на одну людину і дозволяє з'їсти будь-яку кількість вибраної страви протягом години.
З меню:
Хінкалі в асортименті – 15 грн/шт
Хачапурі по-мегрельски – 95 грн (200 грам)
Чахохбілі — 120 грн
Люля-кебаб курячий – 98 грн
Шурпа – 75 грн
Салат з баклажанів — 95 грн
Чурчхелла – 48 грн
Безліміт на хінкалі — 220 грн
Безліміт м'ясний – 420 грн
Ресторан почав працювати 21 лютого. До 1 березня на усе меню діє знижка -20%.
. The Village Україна анонсував відкриття у підбірці головних закладів 2019 року.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото та обкладинка: Georgia