Грузинський ресторан мережі «Хінкальня» на Хмельницького
Новий заклад мережі «Хінкальня» розпочав роботу на вулиці Богдана Хмельницького – на місці колишнього закладу «7 пятниц».
«Як результат взаємного кохання між «Братами Гриль» і «Beef. Meat & Wine» народився новий ресторан «Хінкальня». Дитина з'явилася на світ грузином, у неї прекрасні одеські гени, а живе вона у самому центрі Києва», – коментує співзасновник закладу Михайло Серебрін.
Співвласник одеських закладів «Брати Гриль» та «Хінкальні на Буніна» Серебрін відкрив ресторан у партнерстві із київським ресторатором Русланом Шибаєвим («Beef. Meat & Wine», «7 пятниц»).
Бренд-шефом відзначеної ресторанною премією «Сіль» мережі є грузинський фахівець Леван Мепарішвілі. М'ясо у закладі готують у традиційному керамічному грилі.
Хінкалі у закладі подають у кількох видах – із м'ясом, зеленню і м'ясом та сиром. Ціна за 80 г – 11,90 грн.
Із алкогольних напоїв, зокрема, пропонують чачу і коньяк. Із десертів – мацоні, пахлаву, пеламуші і гозінаки.
З меню:
суп харчо – 55 грн
суп чіхіртма – 48 грн
люля-кебаб із яловичини – 90 грн
хачапурі по-аджарськи – 85 грн
хачапурі по-мегрельськи – 81/96 грн
хачапурі хабізгіна – 65 грн
хачапурі гурулі – 65 грн
ачма – 55 грн
лобіо – 55 грн
оджахурі – 85 грн
«Хінкальня» на Хмельницького – п'ятий ресторан грузинської кухні під цим брендом у Києві – після локацій на вулицях Тургенєвській, Шота Руставелі, Нижній Вал і в ТРЦ Skymall.
Усього у мережі понад 30 закладів в Україні. Зокрема, шість закладів у Львові, три в Одесі і два у Чернівцях.
«Хінкальня» уже працює у Польщі та Білорусі. Окрім того, мережа анонсує відкриття нових закладів за франчайзом у Польщі, Білорусі, Литві та Молдові.
Фото: «Хінкальня»