Сервіс веттурботи «Optimeal Expert 9100» 24/7 безплатно допомагає домашнім улюбленцям: його експерти вже опрацювали понад 500 тисяч звернень з усієї України. 

Онлайн-сервіс є проєктом українського бренда суперпреміального харчування для домашніх тварин Optimeal. Якщо з вашим улюбленцем щось трапилося, ви можете звернутися в чати Viber aбо Telegram чи зателефонувати за коротким номером 9100*. Ветеринари сервісу нададуть поради щодо покращення самопочуття вашого улюбленця або знайдуть клініку й спеціаліста, який зможе допомогти.

Як працює Сервіс веттурботи «Optimeal Expert 9100»:

 Ви звертаєтеся до ветеринарного лікаря в месенджері Viber чи Telegram або за телефоном 9100* й описуєте ситуацію.

 Лікар ставить зворотні запитання, щоби точно зрозуміти стан тварини. 

 Завдяки широкій мережі партнерських клінік лікарі запропонують вам найближчий варіант за потреби очного огляду. У разі невідкладності випадку сервіс забезпечить виклик реанімобіля, якщо в регіоні є заклад із таким транспортом.

 До контакту з ветеринарним лікарем спеціалісти залишаться на зв'язку та надаватимуть необхідні рекомендації.

«Зберігайте номер 9100 в себе на телефоні, адже турбота про здоров’я улюбленця – це прояв не тільки відповідальності, а й щирої любові», – радять у команді сервісу «Optimeal Expert 9100».

   

*Вартість дзвінка за коротким номером 9100 є безплатною. Послуга надається абонентам усіх національних GSM-операторів. Тільки для повнолітніх. Організатор: ТзОВ «Кормотех» 81062, Львівська обл., Яворівський р-н, с. Прилбичі. Технічний партнер ТОВ «Іріком-Україна», 01133, Україна, Київ, б.Лесі Українки, 34. Номер технічної підтримки: 0800503603, пн-пт, з 10:00 до 18:00. Дзвінки згідно з тарифами вашого оператора. Оплата послуг клініки здійснюється на основі тарифів клініки.

Матеріал підготовлено за підтримки Optimeal