Виробник військового спорядження Ukrarmor створив подарункову плитоноску Ded кольору «сумки діда» в клітинку. Чому плитоноска подарункова? «Бо уявіть обличчя вашого побратима», – кажуть у компанії. 

Там додають, що ця плитоноска повністю функціональна й «дасть прикурити іншим аналогам». Ded – це точне повторення покращеної плитоноски Pro від Ukrarmor, але без знімних плечей.

Ми запитали в Ukrarmor, чому вони взагалі вирішили створити таку плитоноску й що наштовхнуло на ідею: «Для нас це вайб 2000-х: міжміських електричок, маршруток і нескінченний потік цих сумок. Це картина, яку не розбачить жоден українець. «А що як поєднати це з мілітарі?» – подумали ми, а потім і зробили», – коментують «Віледжу» в компанії.

«Військові – це найбільш двіжові й круті хлопці з дуже гарним та іронічним почуттям гумору. В Україні велике військове комʼюніті. На нашу думку, воно вже не менше, ніж у США. Ми знали, що воїнам і всім дотичним така ідея «залетить», це прикольний сувенір і не тільки», – розповідають виробники спорядження.

В Ukrarmor кажуть, що плитоноску Ded зазвичай купують військові, які вже мають Pro, утім, додають, що скільки б подарункових броніків не купили – у них є ще. Одна плитоноска Ded коштує 3800 гривень, але якщо брати гуртом сотню одиниць, то вартість однієї складає вже 3230 гривень. Тільки уявіть собі роту військових у цих плитоносках.

«З таким броніком ви точно будете зіркою у своїй бригаді чи підрозділі, а якщо займаєте тилову позицію – у місті дислокації будете легендою як серед військових, так і серед містян», – ідеться в описі плитоноски. В одному з відгуків на сайті чоловік на імʼя Дмитро пише: «Ідеально, щоб замаскуватися на базарі в Києві».

 

Скільки: 3800 грн

Де купити: Ukrarmor

Ukrarmor – український виробник військового спорядження, заснований у серпні 2022 року. З цього часу компанія відвантажила понад 73 тисячі замовлень для більш як 110 тисяч захисників.