Мережа освітньо-культурних і волонтерських просторів «Гончаренко центр» запускає набір на безкоштовні онлайн-курси з вивчення правил дорожнього руху.

Навчання проводитимуть викладачі з багаторічним досвідом викладання в автошколах країни, а навчальний формат не відрізнятиметься від викладання у звичайних автошколах, кажуть організатори.

Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС. На навчальні курси також можуть зареєструватися люди, які вже мають водійське посвідчення, проте хочуть поновити знання з ПДР.

Щоб долучитися до курсу, потрібно надіслати «ПДР» в особисті повіломлення простору в соцмережі Instagram, а також зробити «сторіс» з відміткою сторінки «Гончаренко центру» й долучитися в друзі.

   

Водії мають вмикати денні ходові вогні на заміських дорогах і після 1 травня. Раніше така вимога діяла лише з 1 жовтня по 1 травня. Утім згідно зі змінами до ПДР, тепер це потрібно робити в будь-який час доби й року.