Покупка тижня7 індійських продуктів у яскравому дерев’яному боксі
Індійський Ящик від «Місцевої Їжі» та Podil East India Company
Місцева Їжа, профспілка локальних виробників їжі та напоїв, в колаборації з Podil East India Company створили Індійський Ящик. Яскраво-синій дерев'яний бокс, у якому сім продуктів. Вони покликані передати смак Індії.
Пікл, лассі, бурфі, масала, гоанська ковбаса та інші автентичні продукти для набору відібрали Адам і Ніна, експерти з індійської кухні і засновники Podil East India Company. Більшість продуктів для спільного ящика готують резиденти Місцевої їжі - українські крафтові виробники. Решту – сам Адам і його кухарі.


Марина БулацЬКА
засновниця Місцевої Їжі
Адам був одним із перших резидентів ящика Місцевої Їжі три роки тому. Зараз він вже не робить лимонад, з якого все починалося, але при цьому бажання зробити щось разом залишилося. Ось так і вийшов ящик.
Адам виступив куратором і одним із виробників одночасно. Місцева Їжа відібрала виробників та ініціювала появу нових смаків. Усі продукти всередині – лімітовані і зроблені для спеціального ящика





Серед резидентів-учасників – творча група «Коза Чка», соуси «Jamsa» і «Caramba» та фермер-сировар Ігор Сафронов.
Скільки: 670 грн
Бокс доставлять протягом вересня, попередньо погодивши зручний день і час.
Фото: Анастасія Телікова