Döner Маркет уже чотири роки спеціалізується на справжній шаурмі, пропонуючи клієнтам автентичний смак і високу якість страв. Щоби гості були задоволеними в кожному куточку України, щомісяця команда відкриває нові заклади й дотримується трьох основних принципів: єдиний смак, технологічність і безпека.

The Village Україна разом із Döner Маркет розповідають, чому клієнти обирають саме їхні страви, і показують, який вигляд має справжня українська шаурма.

Чотирирічне відточування рецептів

Перший Döner Маркет відкрили в Києві ковідної осені 2020 року, а зараз мережа вже налічує 190 торговельних точок по всій Україні. У кожному Döner Маркет дотримуються трьох основних принципів: єдиний смак, технологічність і безпека з контролем. Такий підхід відзначила премія Restaurant Awards від Bolt Food Ukraine, що обрала Döner Маркет першим у категорії «Топ за свої гроші».

Безпека і якість передусім

Команда Döner Маркет пильно контролює якість сировини, умови транспортування та зберігання продуктів, щоби кожен відвідувач був певен, що їсть лише свіже і якісне. У цьому допомагають перевірені постачальники: страви готують із курки від «Наша Ряба» і яловичини від Skott Smeat. Ці компанії гарантують якість мʼяса, а отже – і стабільний смак шаурми та безпеку для клієнтів.

Меню для найвибагливіших

У Döner Маркет розробили меню, що задовольнить найвибагливіші смаки фанатів шаурми, зокрема, додали опції для вегетаріанців, як-от боул і шаурма з фалафелем чи різноманітні сирні снеки.

З чого складається справжня українська шаурма

ніжна грильована курка від бренду «Наша Ряба»

свіжі овочі (помідор, пекінська капуста)

мариновані цибуля та огірки

фірмовий авторський соус

тонкий лаваш

Що особливого спробувати в Döner Маркет

Шаурма з рваною яловичиною

У тонкий лаваш загортають соковиту яловичину від бренда Skott Smeat, свіжі овочі (помідор, пекінська капуста), хрумку мариновану цибулю й огірки. Усе це заправляють фірмовим авторським соусом.

Сирні нагетси із сиром халапеньйо

Ніжна сирна закуска з пікантною ноткою халапеньйо: хрумкотлива ззовні, але тягуча всередині.

Боул із фалафелем

У боул збирають хрумкий смажений фалафель із меленого нуту, свіжі помідори й пекінську капусту, мариновану цибулю й огірки, картоплю фрі та фірмовий авторський соус.

Döner Маркет пропонує широкий вибір місць і форматів обслуговування: від кафе з посадковими місцями до мобільної точки продажу у вигляді Döner Траку. Завдяки такій опціональності кожен може знайти для себе зручний варіант для перекусу чи обіду.

Знайти найближчий Döner Маркет

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ