«Індустрія барної справи перебуває в постійному русі: змінюється культура, технології та бізнес-моделі. Торік ми досліджували «зсув норми» та новинки галузі. У 2019-му ми дивимося в протилежному напрямку – звертаємо увагу на коріння та історію барної культури», – коментують організатори.
The Village Україна спільно з Bacardi розповідає, що варто подивитися на фестивалі цього року.
АЛЕЯ БАРІВ
Bacardi
Алею традиційно ділять на два напрямки: бари алкогольних брендів та відомі заклади з усього світу.
Одним з найбільших цього року буде бар Bacardi. Бренд починав свою історію з Куби 1862 року, тому бар повністю присвятили темі коріння та спадщині ромової культури.
Кожні 45 хвилин тут будуть подавати Bacardi Pina Colada на основі нового пряного рому Bacardi Spiced у свіжозрізаних кокосах.
Де: перший поверх КВЦ «Парковий»
Відкритий 2008 року в Сінгапурі Tippling Club швидко увійшов до Asia’s топ-20 ресторанів за версією The Miele Guide – першого незалежного авторитетного ресторанного гіда. У 2013 році Tippling Club отримав п’ять нагород у World Gourmet Summit Awards of Excellence, разом із відзнаками «Ресторан року» та «Бар року».
Де: перший поверх КВЦ «Парковий»
Афінський бар кілька разів потрапляв до 50 найкращих барів світу за версією Tales of the Cocktail: «Найголовніше в The Clumsies – висока відвідуваність. Іноді ми одночасно обслуговуємо до 350 осіб. Злагодженість нашої роботи, а також якість, техніка та час подачі коктейлів – на найвищому рівні», – кажуть засновники бару.
Де: перший поверх КВЦ «Парковий»
У десятці найкращих барів Європи 2018-го, з 2015 року – найкращий бар Португалії.
Спеціалізується на коктейлях часів сухого закону та на класичних коктейлях із сучасним баченням, особливо – подачею.
Де: перший поверх КВЦ «Парковий»
Rum Room
На території Bacardi bars за барною стійкою буде працювати таємна кімната рому. Гості потряплять в імерсивну зону, де ознайомляться з історією сім’ї Bacardi, продегустують новий пряний ром Bacardi Spiced та самостійно приготують коктейль.
Де: перший поверх КВЦ «Парковий»
ЛЕКЦІЇ
«Як навчитися створювати класику» – Діккі Каллімор
Діккі Каллімор зробив собі ім’я, представляючи Нову Зеландію на міжнародних коктейльних змаганнях. Дікі став послом портфоліо Bacardi New Zealand 2011 року та глобальним амбасадором бренду в 2015-му. Він зробив Bacardi улюбленим ромом трейдерів Нової Зеландії, а на лекції розповість, як на його основі створювати класичні коктейлі.
ДАТА
ЧАС
МІСЦЕ
«Сім секретів найкращих барів світу» – Джейкоб Брайарс
Джейкоб Брайарс – глобальний директор з навчання компанії Bacardi. Як спікер і тренер був відзначений нагородами World’s Best Brand Ambassador і Best Presenter на Tales of the Cocktail Awards – «Оскарами» коктейльного світу. У 2014 році Джейкоба визнали міксологом року за версією Wine Enthusiast Magazine, а 2011-го він потрапив до Книги рекордів Гіннеса з рекордною кількістю коктейлів, приготованих за годину. Останні 15 років Джейкоб працював з найкращими барами світу. Він поділиться цими знаннями вперше на Barometer у Києві.
ДАТА
ЧАС
МІСЦЕ
BAROMETER International Bar Show 2019
Матеріал підготовлено за підтримки