ПромоЛітнє меню: 11 ідей для обіду, вечері або похмільного бранчу
Півень у винному соусі та савойська капуста з ростбіфом у новому меню бару «Бездельники»
«Бездельники» – бар з авторською кухнею на Саксаганського. У червні заклад представив оновлене меню. Над стравами працювали шеф-кухар Євген Архипенко і Ніка Стоцька з одеського ресторану Dizyngoff.
The Village Україна разом з баром «Бездельники» розповідає про нові найпопулярніші страви з меню, сезонні пропозиції та страви для вегетаріанців.
Гаспачо з крутонами з білого хліба
95 гривень
Іспанський холодний томатний суп, ідеальний для літніх обідів.
Страву готують з томатів, болгарського перцю, огірка та селери. Додають часник і бальзамічний оцет для яскравішого смаку, а червоний чилі – для пікантності.
Прикрашають крутонами з білого хліба, сальсою й оливковою олією.
Дошка закусок
170 гривень
На дошці подають полуниці, оливки, в’ялені томати, хамон, фермерський сир. Така закуска вдало доповнить келих вина, яке в барі «Бездельники» наливають просто з крана.
Севіче
298 гривень
Севіче – страва зі свіжої риби або морепродуктів. Сібас і креветки маринують в устрично-рибному соусі та оливковій олії, додають зелень і перець чилі. Подають з авокадо, м’якоттю лайма й апельсина.
Крем-суп із сочевиці
95 гривень
У меню є веганські та вегетаріанські страви, вони позначені окремо.
Варіант для корисного і легкого обіду.
Суп готують із сочевиці та овочів: моркви, селери, цибулі, часнику та чебрецю. Сочевиця містить велику кількість білка, тому вона відмінне джерело протеїну для веганів та вегетаріанців.
Крем-суп прикрашають сальсою та оливковою олією.
Бабагануш з грецьким йогуртом
82 гривні
Бабагануш – східна закуска з перетертого баклажана зі спеціями. Баклажан обсмажують на грилі й нарізають дрібними кубиками. Заправку готують з тахини, лимонного фрешу, оливкової олії, зіри, додають лимонний сік.
Запечена цвітна капуста
125 гривень
Капусту маринують у меді із зірою, тому вона солодка й пряна. Подають на подушці з авторського кукурудзяного хумусу, прикрашають паприкою та кінзою.
Савойська капуста з ростбіфом
226 гривень
Одна з найпопулярніших страв закладу.
Савойську капусту обсмажують на грилі та запікають у маринаді з вершкового масла та імбиру.
Маринад для ростбіфу готують на основі шрірачі, чилі, рибного і трюфельного соусів, оливкової олії та морської солі.
Сирна м’ятно-базилікова паста
108 гривень
Пасту готують з фети, вершків, йогурту, м’яти та свіжого базиліку. Прикрашють паприкою, тростинним цукром і білим кунжутом. Подають зі свіжим цільнозерновим хлібом, оливками та в’яленими томатами.
Півень у винному соусі
194 гривні
Ніжне м’ясо півня в пряному винному соусі подають з пюре із перетертої печеної картоплі. Страву доповнюють обсмаженими на грилі хрусткими овочами – селерою та морквою.
Салат із теплим ростбіфом
205 гривень
Сезонна новинка в меню.
Основу готують з міксу салатів: руколи, шпинату, лола роса. Заправляють соусом на основі трюфеля та пармезаном.
Головний на тарілці – гарячий ростбіф.
Авокадо-салат із кінзою
195 гривень
Веганська страва
Свіжий і ситний салат, пряний і з легкою гостротою. Склад: авокадо, кінза, м’ята, помідори чері, фреш лайма та олія чилі.
Салат подають з домашніми коржиками з висівок.
Матеріал підготовлено за підтримки
«БЕЗДЕЛЬНИКИ»
Бар відкритий 24/7. Після 23:00 основна кухня не працює, але пітаки подають цілодобово. Пітаки – винахід власників бару, який нагадує щось середнє між тако, шаурмою і пітами з начинкою.
Щовечора з середи по неділю — танці,
у вихідні — похмільні бранчі з діджеєм.
З 14:00 до 15:00 гостей пригощають безлімітним просекко.
Сніданки по буднях з 08:00 до 12:00
Бранчі у вихідні з 08:00 до 17:00