Київські раменні Naushi отримали сертифікат про автентичність від JETRO.

Сертифікат Japanese Food and Ingredient Supporter підтверджує, що в закладі використовують якісні інгредієнти японського походження. 

Щоб отримати його, заклад має відповідати трьом критеріям:

  • постійно подавати страви, приготовані з японських продуктів чи алкоголю;
  • позначати в меню те, що в закладі готують японську їжу й напої;
  • популяризувати японську їжу.

 

 

Сертифікацію проводить JETRO – об’єднання від Міністерства сільського, лісового й рибного господарства Японії.

   

Перший заклад Naushi відкрили у 2020 році на Подолі. Шеф Naushi навчався в Японії, тому тут готують рамен за автентичними рецептами. Також із Японії доставили спеціальне обладнання. Друга раменна Naushi почала роботу в цьому році біля майдану Незалежності, на вулиці Бориса Гріченка, 4-А.

Обкладинка й фото: Naushi