Київські раменні Naushi отримали сертифікат про автентичність від JETRO. Що це означає
Київські раменні Naushi отримали сертифікат про автентичність від JETRO.
Сертифікат Japanese Food and Ingredient Supporter підтверджує, що в закладі використовують якісні інгредієнти японського походження.
Щоб отримати його, заклад має відповідати трьом критеріям:
- постійно подавати страви, приготовані з японських продуктів чи алкоголю;
- позначати в меню те, що в закладі готують японську їжу й напої;
- популяризувати японську їжу.
Сертифікацію проводить JETRO – об’єднання від Міністерства сільського, лісового й рибного господарства Японії.
Перший заклад Naushi відкрили у 2020 році на Подолі. Шеф Naushi навчався в Японії, тому тут готують рамен за автентичними рецептами. Також із Японії доставили спеціальне обладнання. Друга раменна Naushi почала роботу в цьому році біля майдану Незалежності, на вулиці Бориса Гріченка, 4-А.
Обкладинка й фото: Naushi