Рамен і гьодза в Naushi на Подолі
Локшична Naushi розпочала роботу поруч зі станцією метро «Контрактова площа», на вулиці Сковороди.
Заклад пропонує страви японської кухні. Засновник і шеф-кухар локшичної використовує технології приготування рамен-локшини, обладнання Yamato й інгредієнти з рецептури японського регіону Кагава.
Команда Naushi готує шою-рамени, пайтани, місо й гьодза.
з меню
Соєвий рамен – 99/150 грн
Вега рамен – 99/150 грн
Місо та м’ясо – 125/175 грн
Салат із соєвих паростків – 90 грн
Салат з огірків – 75 грн
Чашу / курочка – 25 грн
Бамбук – 25 грн
Гьодза – 79/89/99 грн
Карааге – 79/89/99 грн
Серед напоїв у закладі пропонують японський смажений чай (25/60 грн), фільтр каву (35 грн), сік (25 грн) та авторські коктейлі.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка й фото: Naushi