Українська система обліку закладів Poster разом із СЕО та керівною партнеркою GastroFamily Оленою Борисовою проведуть офлайн-запис подкасту «Реве та стогне ресторатор».

Після запису подкасту на всіх учасників чекає вечірка з командою подкасту, рестораторами та гостями різних епізодів. На заході подаватимуть їжу та вино, а один із барів готує «коктейльну колабу». Усі гості зможуть зробити фото у фотобудці.

Кількість місць обмежена. Квитки коштують 500 гривень, їх можна купити за посиланням. Усі зібрані кошти від продажу квитків і коктейлів перекажуть на підтримку ЗСУ. 

Подкаст записуватимуть на вулиці Бориса Грінченка, 7 (Heaven Club) на мінус першому поверсі, «щоб без паузи у разі тривоги». Організатори рекомендують приходити без машини, бо найближча точка для гарантованого паркування – «ЦУМ».

   

«Реве та стогне ресторатор» – це перший український ресторанний подкаст. Його запустила компанія Poster із Сашком Боїмом та Лейлою Туваклієвою. У подкасті обговорюють ведення бізнесу, маркетинг і тренди в рестораціях, продукти і кухню, успіхи і факапи.

Фото й обкладинка: Poster, Олена Борисова