Благодійний ринок на терасі «Сніданішної» проведуть цієї суботи, 25 травня, у Харкові.

«Буде купа свіжих, смачних, кольорових овочів із харківських городів, зелень, стигла солодка полуниця, квіти, особливо великі рожеві півонії», – анонсують у команді. Також обіцяють крафтові товари українських виробників: комбучу, лимонади, мармелад, мед, закрутки й спеції.

«Ну і звісно, шеф Андрій не міг залишити вас без полуничного сюрпризу, який будемо готувати прямо на літній терасі», – додають у «Сніданішній». 50% від продажів передадуть на дрони для харківського напрямку.

   

Коли

25 травня,
10:00

Де

проспект Науки, 35

 

   

Харків – одне з багатьох міст в Україні, що щодня потерпає від обстрілів. До кордону з Росією близько 30 кілометрів, через що ракети й снаряди «прилітають» майже миттєво.

Ми розпитали, як живе й виживає виробник іграшок Dodo Toys, кафе традиційної кухні «Сніданішна» й архітектурна студія IK-Architects, а також незалежний театр «Нафта», що працює не тільки попри обстріли й відключення світла, а й заборону театрів у Харкові.

   

Благодійний фонд «Волонтерська» також запускає в Харкові проєкт «Лавка деокупації», щоби підтримати мешканців звільнених сіл. У фудпросторі «7йсклад» вони продаватимуть овочі (і не тільки), які виростили мешканці деокупованої Харківщини.

Обкладинка: «Сніданішна»