«Білий налив» у Львові на Вірменській
У Львові розпочав роботу другий заклад «Білий налив» від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова», який спеціалізується на сидрі та хот-догах. Офіційне відкриття відбулося 25 листопада.


У сидерії стверждують, що історична будівля, палац графа Йозефа Міро, у якій розташований новий заклад, пасує до концепції «Білого наливу» .
«Ми обрали палац Мірів, колишню кам’яницю Муратовичів, і просто в захваті від цього місця, сповненого фантастично красивих деталей та дещо містичної атмосфери», – кажуть у «Білому наливі».


Над інтер’єром сидерії працювали брати Юдіни (Takava), а українська художниця Ірина Писанко створила для цього «Білого наливу» серію робіт, які по-різному інтерпретують міф по райське яблуко та спокусу.
У закладу такий самий формат, як у точках у Києві та Луцьку: устриці, хот-доги (класичні та вегетаріанські), пироги (з яблуком та куркою), сидр і пунш.


Будь-яка страва коштує 29 гривень.
Перший «Білий налив» відкрили у квітні у Києві. У травні формат розпочав роботу у Луцьку.
Це другий заклад цього формату у Львові. Перший розпочав роботу у жовтні.
За словами Борисова, усього на умовах франчайзу у Львові розпочнуть роботу п'ять закладів «Білий налив».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Обкладинка та фото: «Білий налив»