Сидр і хот-доги за 29 грн у «Білому наливі» Діми Борисова
Новий моноформат із хот-догами і сидром «Білий налив» розпочав роботу на Хрещатику.
У Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова заклад називають «першою українською сидерією».
Особливістю «Білого наливу» є демократичний формат: усі продукти у закладі можна придбати за 29 грн.
«Це європейський формат їжі за 1 євро, – розповідає Діма Борисов. – Можна сказати, що це майже сегмент київської перепічки».
Два основних напої «Білого наливу» – сидр і наливка власного виробництва. Готують напої за новою технологією. Своєю чергою, наливають сидр із великої висоти – для аерації напою. «Наливаємо сидр із бочок, розташованих під стелею. Потужний метровий потік сидру розбивається об келих, напій сповнюється киснем, створюється спокуслива піна, а смак стає більш виразним», – розповідають у закладі.
За словами Борисова, у такий спосіб він хоче повернути Хрещатику культуру стритфуду, що була притаманна головній київській вулиці у 90-х. Зокрема, у «Білому наливі» подають хот-доги, пироги та устриці.
Окрім того, у закладі роблять ставку на швидкість подачі. «Я хочу перевірити цю ідею – запропонувати гостям невеликий перелік позицій. Це сидр, наливка, яблучний пиріг і хот-дог. Об’єднує ці позиції ключовий фактор – швидкість подачі. Усе будемо віддавати до трьох хвилин», – додає Борисов.
Приміщення для «Білого наливу» у Києві знайшли на вулиці Хрещатик, 23. Раніше у цій будівлі працював заклад «Їж Пий». На двох поверхах – близько 50 посадкових місць.
Окрім того, у межах кількох тижнів «Білий налив» розпочне роботу на умовах франчайзу в Луцьку.
The Village Україна анонсував відкриття моноформату в добірці головних закладів 2018 року.
Світлини: «Білий налив»