«Корінь Бар» з домашніми настоянками на Бессарабці
На Бессарабському ринку у тестовому режимі відкрився «Корінь Бар» з домашніми настоянками власного виробництва.
Настоянки готують за рецептами з різних регіонів і подають на місці у пробірках. В асортименті є такі смаки: лимон, грейпфрут, вишня, смородина, м'ятний спотикач, джин, бехерівка, лимон-імбир, медуза, хріновуха, куантро, медовий віскі. Є також Корінь-пиво.
Окрім алкоголю, є копчені ребра бренду «Димне м'ясо від Тараса».
«Корінь Бару» вже два роки, брав участь у фестивалях Кураж Базар, Ulichnaya Eda, Всі Свої: Алкомаркет.
«Наближається зима, і ми вважаємо, що грітися краще за все алкоголем з друзями в гарній компанії. Але ми поважаємо стару культуру вживання саме настоянок та хочемо нести її людям, а новомодні бари з віскі-сауєрами нам набридли», – розповідають у барі.
Настоянки:
40 грн – 50 г
130 грн – 200 г
260 грн –500 г
Пиво:
25 грн – 0,5 л
45 грн – 1 л
М'ясо:
50 грн – 100 г
18 листопада з 17:00 до 23:00 відбудеться офіційне відкриття «Корінь Бару».