ViewsCommentsCommentsPreviousNextClockClockLocationLocationupdatedstarSearchfacebookinstagramtwitterVillageVillagepinedlogouteditfacebookfacebookРедакторClose
Village Village Village Village Village Village Village Village Village Village
Як система автоматизації Poster змінювала ринок

Як система автоматизації Poster змінювала ринок

Об’єднати легендарні ресторани в одному боксі. Історія «Гудфуд Вдома Маркетплейс»

Об’єднати легендарні ресторани в одному боксі. Історія «Гудфуд Вдома Маркетплейс»

Vytach Bakery – пекарня, що об’єднує громаду, годує військо й лагодить історичні об’єкти

Vytach Bakery – пекарня, що об’єднує громаду, годує військо й лагодить історичні об’єкти

Як на одній кухні розвивати чотири гастропроєкти й заробляти на цьому. Історія Food Scouts

Як на одній кухні розвивати чотири гастропроєкти й заробляти на цьому. Історія Food Scouts

Чи повернуться сніданки і як створюють нові бургери. Інтерв’ю з маркетинговим директором McDonald’s

Чи повернуться сніданки і як створюють нові бургери. Інтерв’ю з маркетинговим директором McDonald’s

Мангал, що мандрує містом. Попап-проєкт «Хабібті» – про гостей, східну їжу та план масштабування

Мангал, що мандрує містом. Попап-проєкт «Хабібті» – про гостей, східну їжу та план масштабування

Перший фудмаркет на заході України: показуємо Foodoteka від «Промприладу» в Івано-Франківську

Перший фудмаркет на заході України: показуємо Foodoteka від «Промприладу» в Івано-Франківську

Чотири бари, орган і вітраж – у закладі Hram на Шота Руставелі. Перші фото й інтерв’ю власників

Чотири бари, орган і вітраж – у закладі Hram на Шота Руставелі. Перші фото й інтерв’ю власників

«Чорноморка» запускає ресторан «Річка» та заклади у Європі та Британії. Інтерв’ю Ольги Копилової

«Чорноморка» запускає ресторан «Річка» та заклади у Європі та Британії. Інтерв’ю Ольги Копилової

Рестораторка Анна Козаченко – про 9 років Milk Bar, запуск в Польщі й нові проєкти в Україні

Рестораторка Анна Козаченко – про 9 років Milk Bar, запуск в Польщі й нові проєкти в Україні

Власники Pie Spot відкрили бістро «Спельта» з випічкою, піцою та бургерами. Уже працюють на Подолі

Власники Pie Spot відкрили бістро «Спельта» з випічкою, піцою та бургерами. Уже працюють на Подолі

Mirali – про відновлення роботи в режимі fine dining, тур Німеччиною та резиденцію в Нью-Йорку

Mirali – про відновлення роботи в режимі fine dining, тур Німеччиною та резиденцію в Нью-Йорку

Міша Кацурін – про «Японський Привіт», «Рейтарська Circle» та автентичність

Міша Кацурін – про «Японський Привіт», «Рейтарська Circle» та автентичність

Чому Bolt Food «закидає ресторанний ринок грошима» і що відбувається з доставкою їжі в Україні

Чому Bolt Food «закидає ресторанний ринок грошима» і що відбувається з доставкою їжі в Україні

Алекс Купер продовжує відкривати ресторани попри війну. Інтерв’ю про бізнес, шаурму й вихід у Польщу

Алекс Купер продовжує відкривати ресторани попри війну. Інтерв’ю про бізнес, шаурму й вихід у Польщу

Український шеф-кухар Юрій Ковриженко відкриває ресторан Mriya в Лондоні. Велике інтерв’ю

Український шеф-кухар Юрій Ковриженко відкриває ресторан Mriya в Лондоні. Велике інтерв’ю

Це люди, які працювали в ресторанах Лондона і Шанхая, але вирішили повернутися в Україну

Це люди, які працювали в ресторанах Лондона і Шанхая, але вирішили повернутися в Україну

Шеф Хосе Андрес понад 10 років годує людей у гарячих точках. Розпитали його про місяць в Україні

Шеф Хосе Андрес понад 10 років годує людей у гарячих точках. Розпитали його про місяць в Україні

«Планування виживання»: київські ресторатори – про локдаун, доставку та демократичні формати

«Планування виживання»: київські ресторатори – про локдаун, доставку та демократичні формати

Євген Клопотенко – про війну за борщ, український фастфуд та шкільне харчування. Велике інтерв'ю

Євген Клопотенко – про війну за борщ, український фастфуд та шкільне харчування. Велике інтерв'ю

Засновники Raketa – про запуск у 25 містах за рік, McDonald’s і проблеми сервісів доставки

Засновники Raketa – про запуск у 25 містах за рік, McDonald’s і проблеми сервісів доставки

Засновники !FEST («Криївка», «П'яна вишня») – про кризу, відновлення та другу «Реберню» в Києві

Засновники !FEST («Криївка», «П'яна вишня») – про кризу, відновлення та другу «Реберню» в Києві

«Я не архітектор, я сторітелер»: інтерв’ю з дизайнером Mimosa, Adelle і Good Girl

«Я не архітектор, я сторітелер»: інтерв’ю з дизайнером Mimosa, Adelle і Good Girl

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін

«Гостя не на*беш»: Діма Борисов про «Білий налив», нові формати з шаурмою і варениками та Берлін