Гід«Бухта Food Station» на Поштовій площі відкриває 3-й сезон із Blur, карівурст і барами
«Найбільший літній майданчик міста»: що їсти на фудзоні біля Річкового вокзалу
«Бухта Food Station» відкривають біля будівлі Річкового вокзалу, на Поштовій площі. Новий сезон фудзони від засновника фестивалю вуличної їжі Ulichnaya Eda Романа Тугашева відновить роботу 1 травня.
The Village Україна анонсувала новий сезон «Бухти» в підбірці анонсів відкриттів весни.
Підпишись на Telegram-канал ТЕСТОВИЙ РЕЖИМ – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Організатори називають «Бухта Food Station» «найбільшим літнім майданчиком Києва». Як і в минулі два роки, фудзона об’єднає близько 20 точок із вуличною їжею.
«2020-й був дуже важким роком для ресторанної індустрії. Багато закладів закрили, багато переформовувалися та створили нові більш доступні продукти. Ніша стритфуду зараз на піку популярності: усі втомилися від «домашечки» й хочуть смачну їжу, нові смакові враження за адекватну ціну», – коментує The Village Україна співзасновник Роман Тугашев.
Додає, що «Бухта» дотримується всіх вимог Міністерства охорони здоров’я щодо правил роботи під час карантину: «Для мене важливо, щоб гості відчували себе безпечно в нас на локації. Звісно, усі резиденти працюють у масках і захисних екранах згідно з карантинними нормами. Ми дезінфікуємо столи після кожного гостя та дотримуємося соціальної дистанції».
Серед резидентів «Бухти» – «Справжні чебуреки», Black Burger, Khu Yum, «Одеський привоз» і М’ясо & Lavash, які брали участь у першому та другому сезонах «Бухти». До них приєдналися корнери від закладів Blur Coffee, Blanke City Bistro та «Чізаска».
Кафе Blur Coffee пропонує кавові напої на зерні власного обсмажування, фірмовий авокадо-тост і кілька видів мелтів. Blanke спеціалізується на стравах із додаванням молока буйволиць із власної ферми, а «Чізаска» – на чизбургерах.
Також до «Бухти» цьогоріч приєднаються корнери «Стріткультура» із дьонером і фалафелем, «Маестро Фалафель» зі стравами Близького Сходу, «Карі та ковбаски» із німецьким стритфудом карівурст, «Азіатчіна» з азійськими стравами, «Тоха Картоха» й Only Fries зі стритфудом з картоплі.
Окрім цього, повертаються на «Бухту» торішні резиденти Bali Hai із поке та боулами, Fish & Chips зі смаженою рибою, «Ребро» з м’ясом на грилі, Bubble Waffle із солодкими та солоними вафлями та Churros Factory з іспанським десертом чурос.
Також «Бухта» запрошує в кілька барів: Becherovka bar, Latinium bar і «Буду крафт» із крафтовим пивом і Bu bars із сидром та пивом. Серед новинок – крафт від нової київської броварні 2085.
Обкладинка та фото: «Бухта Food Station»