Стритфуд та вечірки: на набережній відкриють нову фудзону «Бухта Food Station»
Роман Тугашев відкриває на Річковому вокзалі новий проект «Бухта Food Station», пише БЖ.
Бухту відкриють наприкінці квітня, і проект працюватиме до середини жовтня. Це фудхол, який частково зачіпатиме приміщення Річкового вокзалу.
Проект складатиметься із 20 контейнерів, де працюватимуть 17 точок з їжею, бари та лаунж-зона. На «Бухта Food Station» також проводитимуть вечірки.
«Ідея фудхолів на набережній не нова. Цікаві місця з їжею, напоями і тусовками є в будь-якому місті з виходом до річки або моря – в Берліні, Лондоні, Копенгагені... Наш проект називається «Бухта Food Station», це така транзитна зона. Ми хочемо, щоб люди збиралися тут, а потім їхали кудись тусуватися. «Бухта» – це препаті твого літа», – коментує Тугашев.
Усі точки будуть оформлені у морському стилі. Свою їжу на «Бухта Food Station» подаватимуть, зокрема, проекти «Маца и устрицы», Bistro Bistro, «Справжні чебуреки», Khu Yum, Wok Factory, «Мясо и лаваш» та «Реберня».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка: Ulichnaya Eda