Засновниця мережі кондитерських Honey і пекарень «Завертайло» Анна Завертайло випускає книжку про ресторанний бізнес «Солодкий несолодкий бізнес. Від кавових ароматів до ресторанної мережі». 

Про що книжка

«Це видання поєднує особисту історію розвитку сімейного бізнесу й прикладний посібник для підприємців, які цікавляться ресторанною галуззю», – ідеться в анотації видання. Анна розкаже про свій досвід будування бізнесу в різних умовах, можливостях і реаліях. «Книга про те, як усе влаштовано у «Завертайло», – додає авторка. 

Як передзамовити

Передзамовити книжку можна на сайті видавництва Stretovych, вона коштує 450 гривень. Відправлятимуть перші екземпляри з 28 лютого 2025 року. Усі передзамовлені книжки Анна підпише, а трьом випадковим передзамовникам Завертайло проведе екскурсії у своїх закладах.

   

  • Подружжя Світлана й Дмитро Стретовичі, які раніше робили Litosvita, запустили «оптимістичне» видавництво в серпні 2024 року. Видавництво Stretovych позиціонує себе як таке, що «позитивно впливає на життя читачів за допомогою знань, емоцій і перспективи, що вони пропонують». 
  • Першою книгою видавництва став «Дискурс модернізму в українській літературі» Соломії Павличко, її видали разом із видавництвом «Основи». Також уже відкрили передзамовлення на книгу режисера Антоніо Лукіча «Мої думки про кіно. Як перекласти життя на сценарій».
  • Віледж розпитав подружжя про лонгселери, новинки, які готує видавництво, і книжкову екосистему, яку можна побудувати навколо них.

Фото й обкладинка: Анна Завертайло, Stretovych