Британський лейбл Transgressive Records анонсував вихід альбому шотландської електронної продюсерки й диджейки Sophie. Реліз був запланований на 27 вересня, але альбом вже можна послухати на стримінгових платформах.

Sophie майже завершила альбом напередодні своєї смерті. Альбом закінчив брат і музичний партнер продюсерки Бенні Лонг. «Коли ми, сім’я Sophie, робили кроки до реалізації цього проєкту, то зв’язалися з друзями, з якими вона планувала створювати альбом. Нам здається правильним поділитися зі світом тим, що вона хотіла випустити, поспілкувавшись тим самим у форматі, який любила найбільше», – зазначають у Transgressive Records.

Альбом описують, як «какофонію майстерності й творчого бачення, що затьмарює час і жанр». Він розповідає про історію творчості Sophie. До альбому Sophie увійшло 16 пісень, серед яких трек Reason Why, записаний за участі Кім Петрас та BC Kingdom.

 

Sophie – співачка, продюсерка, диджейка й трансгендерна модель із Шотландії. За перший повноцінний альбом Oil of Every Pearl’s Un-Insides, що вийшов у 2018-му, її номінували на премію «Ґреммі». Вона загинула 30 січня 2021 року у віці 34 років через нещасний випадок.

Обкладинка: Transgressive Records