Американський гурт Linkin Park анонсував вихід нового альбому під назвою From Zero. Гурт оголосив його вихід під час прямої трансляції вночі 6 вересня.

Реліз нового альбому відбудеться 15 листопада 2024 року. Гурт випустив сингл  The Emptiness Machine, який став першою композицією за сім років після смерті фронтмена Честера Беннінгтона.

Пісня The Emptiness Machine уже доступна в стримінгових сервісах, зокрема в Spotify й Apple Music. Новою вокалісткою Linkin Park стала Емілі Армстронг з американського гурту Dead Sara. Також до команди гурту доєднався новий барабанщик – Колін Бріттейн.

«До того, як ми стали Linkin Park, гурт називався Xero. Назва нового альбому відсилає як до цього скромного початку, так і до шляху, на якому ми зараз. Ми пишаємося тим, чим став Linkin Park за ці роки», – каже один із співзасновників гурту Майк Шинода.

   

Минулим лідером Linkin Park був Честер Беннінгтон. Він був солістом гурту від моменту його створення у 1996 році. Честер Беннінгтон помер в 41 рік у Лос-Анджелесі 20 липня 2017 року. Причиною смерті назвали самогубство. Відтоді гурт припинив свою діяльність на сім років.