Благодійний фонд «Гуркіт», який у липні провів забіг «Біжу за тих, хто в берцях», запрошує «добігти» збір на три гранатомети. 

Метою забігу було зібрати гроші на 40 гранатометів для 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ ЗСУ. Однак збір уже завершується, а фонду треба зібрати ще 120 тисяч гривень на три гранатомети. Тому до 1 вересня «Гуркіт» продовжує онлайн-формат забігу.

Щоб долучитися до забігу, треба:

  • зареєструватися на сайті;
  • задонейтити на збір 600 гривень;
  • пробігти будь-яку комфортну дистанцію;
  • зробити пост у соцмережах.

Бігти можна з друзями, батьками, дітьми, домашніми улюбленцями або ж самому. «Гуркіт» забезпечить усіх учасників стартовим набором, а також вручить медаль-гільзу й пам’ятні наліпки. Також донейти на гранатомети можна переказати на банку за посиланням.

   

Благодійний фонд «Гуркіт» почав роботу у 2022 році. Тоді волонтери допомагали військовим й евакуйовували людей з Ірпеня та Чернігова. З 2023 року фонд офіційно закуповує й передає Силам оборони зброю та летальні засоби ураження.

   

Другий забіг «Біжу за тих, хто в берцях» пройшов у липні на ВДНГ. Понад 800 учасників пробігли різні дистанції в Києві та в онлайн-форматі в різних містах і країнах світу.

Фото: БФ «Гуркіт»