У мережі магазинів Arena Store та RunLab діє благодійна акція «Супер Обмін», за участь у якій можна отримати знижку 50% на кросівки від бренду Saucony.

Зібрані донейти передадуть до всеукраїнського центру з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни Superhumans.

Взяти участь в обміні можна офлайн та онлайн. У фізичних магазинах є плакати з QR-кодом на касі, куди можна задонейтити 200 гривень. Також надіслати донейт можна на сайті. Отримані промокоди на знижку 50% від початкової вартості взуття прийдуть на пошту.

У магазини можна також принести будь-яку пару взуття та отримати промокод зі знижкою на все взуття від Saucony. Усе зібране взуття віддадуть на благодійність. Акція діє до 4 серпня.

   

Перша частина центру реабілітації та протезування Superhumans запрацювала на Львівщині у 2023 році. Там надають безкоштовні послуги для людей, які постраждали від війни.

   

Редакція The Village Україна запитала у фахівців Superhumans Center, коли людина готова до протезування, а коли ні, скільки коштує встановлення протезів і як їх підбирають пацієнтам.

Ми також поговорили з Олексієм Притулою, котрий має ампутації двох ніг. Військовий став одним із першим пацієнтів у Superhumans і безкоштовно отримав протези.

Фото й обкладинка: Arena Store, RunLab