Освітній проєкт STEM is FEM запускає платформу для українських учителів.

До платформи можуть долучитися викладачі математики, фізики, астрономії, хімії, біології, інформатики й супутніх напрямів, а також завучі, директори шкіл, працівники STEM-напрямів закладів середньої, технічної, вищої освіти.

Учасники спільноти зможуть обмінюватися досвідом, отримати менторську підтримку від фахівців із різних галузей, брати участь у тренінгах, семінарах й освітніх курсах і взаємодіяти з командою STEM is FEM.

Платформу створили, щоб обʼєднати спеціалістів і знаходити нові інструменти для роботи з молоддю, кажуть у проєкті. Перший онлайн-захід для вчителів відбудеться 17 травня. Зареєструватися на платформу можна тут.

 

У березні український освітній проєкт STEM is FEM запустив першу в Україні STEM-екосистему, яка об’єднає людей, організації й ідеї, які популяризують освіту й кар’єру в галузях науки, технологій, інженерії й математики.

STEM is FEM заснував у 2019 році український IT-підприємець і співзасновник інвестиційної групи Roosh Сергій Токарєв. За п’ять років діяльності проєкт провів низку освітніх модулів, запустив артпроєкт «Наука – це вона», організував освітній курс «Урбаністика» й запустив однойменний освітній серіал на платформі «Дія.Освіта».

Ми запитували в голови ГО Єлізавети Коренко, з чого почати знайомство з урбаністикою, якщо ти нічого про неї не знаєш, і які інструменти впливу можуть застосовувати українці, щоби долучитися до відбудови.