Ювелірний дім SOVA та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна презентували колекцію, створену для підтримки Superhumans Center. До неї ввійшли прикраси з жовтого золота: моносережки, кольє, персні, браслет, а також дві брошки, одна з яких виконана в сріблі.

У центрі ідеї колекції – ластівка як символ свободи та безбар'єрності. Тож як продовження ідеї волелюбності SOVA спрямує 5% із продажів прикрас до Superhumans – сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни.

Юлія Саніна, Олег Сливар та Анна Коваль

Під час презентації нової колекції гості могли приміряти прикраси та роздивитися рельєфну форму ластівок – її ювеліри SOVA створили за допомогою лазерного монтування та вручну оздобили кожну пташку технікою родіювання на кінчиках крил.

Особливу увагу привернула спеціальна зона від Superhumans Center, де гості більше дізналися про благодійну мету колекції, а також приміряли тренувальні протези. Про силу та жагу до життя суперів розповів Олег Сливар, випускник Superhumans Center, який узяв участь у танцювальному відеокампейні для колекції.

Детальніше про ідею співпраці та створення колекції гостям розповіли комерційна директорка SOVA Анна Коваль, артистка Юлія Саніна та керівниця напряму PR Superhumans Center Соломія Буй. А кульмінацією вечора став проникливий акустичний виступ Юлії Саніної.

Соломія Буй, Анна Коваль та Юлія Саніна

Юлія Лункова

Наталія Падалка та Наталія Дубова

Гостей пригощали партнери заходу Sabotage Wine та Green Chef. Підтримати запуск колекції прийшли Ілона Гвоздьова, Ольга Мартиновська, Наталія Чуловська, Анна Лу, Надія Шаповал, Анна Октобр, Соня Забуга, Юлія Єрмолаєва, Ліна Христофорова, Тетяна Карікова, Юлія Лункова, Ольга Чайка, Костянтин Путивленко й інші.

Ілона Гвоздьова

Женя Каганович

Надія Шаповал

Юлія Саніна та Вікторія Ткачук

   

Матеріал підготовлено за підтримки SOVA