Ювелірний бренд Love You разом з авіабудівним підприємством «Антонов» створили спільну колекцію прикрас. У центрі – легендарний символ України, найбільший у світі транспортний літак АН-225 «Мрія», який поставив понад 200 світових авіаційних рекордів. 

Прикраси з колекції «Мрія» відтворюють образ легендарного літака, його логотип у різних інтерпретаціях і конструкторські деталі. Щоби створити колекцію, команда дизайнерів і ювелірів бренда Love You вивчала історію та будову літака, який є справжнім інженерним дивом.

До колекції «Мрія» ввійшли сім комплектів різних за дизайном прикрас, три з яких виконані у сріблі, а решта – у золоті. Серед комплектів є вироби, оздоблені кристалами, варіанти в мінімалістичному стилі, без вставок, і прикраси, покриті кольоровою емаллю. 

Щоб підтримати співпрацю Love You x Антонов, YouTube-канал «WAS: Популярна історія» випустив відеоролик про «Мрію» з унікальними кадрами літака, які ви побачите вперше.

Колаборація з АТ «Антонов» є першою офіційною ліцензійною співпрацею бренда Love You. Відсоток від продажу прикрас із колекції «Мрія» спрямують на підтримку масштабного омріяного проєкту, одразу після перемоги.

«Колаборація бренда Love You й АТ «Антонов» є знаковим проєктом для нас, адже в його основі – місія відновити важливі цінності для нашого суспільства. Водночас ми хочемо зазначити саме про важливість створення ліцензійних проєктів, вибудовування такої культури в Україні. Наша колаборація є ліцензійною співпрацею. Це приклад відповідального й етичного підходу, що є надзвичайно важливим», – розповідають представники Love You.

«Численні новини про нові досягнення «Мрії», захоплення світовою публікою та незабутній політ легенди над Хрещатиком є частиною нашої історії. Знищити українську «Мрію» неможливо: вона живе в серцях, у боротьбі, у нових проєктах і планах», – додають у команді Love You.

   

матеріал підготовлено за підтримки Love you