Український бренд одягу Wear Me присвятив нову колекцію «Рідна» 33-річчю відновлення незалежності України. До лінійки ввійшли топи, сорочки, штани-палаццо, жилети, жакети та футболки, сучасний дизайн яких поєднали з глибокими українськими традиціями.

Особливість колекції не лише в символах, а й у палітрі кольорів. Чорний символізує стабільність і захист, білий – чистоту й новий початок, а червоний – життєву силу і пристрасть. Ці кольори й традиційні українські мотиви дають можливість виразити свою індивідуальність у новий стильний спосіб.

«Створюючи образ нинішньої сильної й упевненої жінки, ми прагнемо не забувати наші прообрази та своє коріння, а навпаки – пишаємося ними. У новій колекції «Рідна» ми намагалися наповнити кожну річ такою символікою, що несе особливу енергію. Перед тим, як уперше одягнути обрану річ, зупиніться на мить, подумайте або скажіть вголос, чого бажаєте собі найбільше. Це активує ваш особистий оберіг, що супроводжуватиме на шляху до досягнення мрій», – кажуть у команді Wear Me.

Одяг із нової колекції вже доступний на сайті wearme.ua й в офлайнових магазинах Wear Me.

   

Матеріал підготовлено за підтримки Wear Me