У людей, які займаються будь-яким видом спорту, неминуче зʼявляється питання, як транспортувати змінне взуття: воно вислизає з пакетів і мішечків, може неприємно пахнути чи бути вологе. Водночас змінне взуття для тренувань часто доводиться взувати в непристосованих для цього місцях: ставати босими ногами на холодну мокру підлогу, а то й взагалі на ґрунт чи асфальт.

The Village Україна разом із брендом Footmatbag розповідають про простий і стильний аксесуар, який дозволить перевозити й змінювати взуття безпечно й комфортно в будь-яких умовах.

Дратують майже кожного: у яких ситуаціях може знадобитися Footmatbag

Кожен, хто займається спортом, так чи так буде мати клопіт із перевзуванням у спортзалі чи на спортивному майданчику, як не забруднити ноги, куди покласти взуття, щоби не забруднити сумку. Проте, крім дискомфорту, є й вагоміші причини уникати перевзувань у спартанських умовах. Будь-яка роздягальня є громадським місцем, а тому залишати там речі чи стояти на голій підлозі вкрай небажано через потенційний грибок чи інші шкідливі біоагенти, які можуть там траплятися.

У такі ситуації не раз потрапляла співзасновниця бренда Footmatbag Катерина, тому одного разу в спортзалі в неї зʼявилася ідея створити спеціальні торбинки, які будуть виконувати й роль сумки для взуття, і служитимуть килимком для перевзування й переодягання.

Footmatbag є на 100% українським: від ідеї до виробництва – й інноваційним продуктом, що зовсім скоро бренд підтвердить патентом.

Що таке Footmatbag і в чому його особливості

Footmatbag – це універсальна стильна сумка, яка дозволяє без проблем возити із собою взуття для тренувань і не боятися, що воно пошкодиться чи забруднить щось у рюкзаку. Водночас ви отримаєте змогу комфортно перевзуватися в будь-яких умовах: хай то роздягальня спортзалу чи лавка за воротами на футбольному полі.

Ось чотири причини, чому Footmatbag стане справді незамінним цільовим аксесуаром:

Матеріали, які бережуть взуття

Важливо пам’ятати, що на момент тренування сумка для кросівок стане сумкою для тієї пари взуття, яку ви ними заміните. Саме тому всередині Footmatbag має м’яку підкладку, яка не нашкодить навіть дорогій брендовій парі: хоч лакованим брогам, хоч сатиновим туфлям.

Зовнішнє покриття сумки зроблене з антиковзної тканини й пружної основи, яка миттєво відновлює форму. Тобто постеливши Footmatbag на слизькі кахлі, ви зможете уникнути ризику травмуватися, а натомість отримаєте тепло й зручність.

Ергономічність

Усередині сумки розмістили кишеньку, яка позбавить необхідності щоразу шукати місце для шкарпеток, яким зазвичай виявляється інша пара взуття. А застібка-стяжка надійно зафіксує вміст сумки й забезпечить легкий доступ і довгу службу.

Варіативність у розмірах і кольорах

Як не крути, але спорт сьогодні – це ще й питання стилю. Тому Footmatbag виконали в різних варіантах кольорів і розмірів, які вподобають не тільки дорослі, а й діти, які носять змінне взуття на уроки фізкультури чи заняття в спортивних гуртках.

Простий догляд і миттєва готовність до використання

Foormatbag не вбирає запахи, не притягує магнітом бруд, дружить з пральною машиною й водою 30-градусної температури, а ще майже миттєво висихає.

Хто особливо вподобає Footmatbag:

Відвідувачі спортзалу

У теорії в хорошому залі мають бути хороші умови, однак на практиці буває по-різному, зокрема й у питаннях елементарної чистоти й гігієни. До того ж іноді доводиться займатися не у своєму звичному залі, а отже, треба бути готовими створити комфорт і безпеку незалежно від обставин.

Фанати outdoor-спорту

Якщо ви граєте у великий теніс, футбол, баскетбол чи інші ігрові види спорту, то знаєте, що не завжди на майданчику є місце, де можна комфортно перевдягнутися. Часто під цю потребу відводять звичайну лавку, яку не видно за купою речей усіх, хто прийшов на заняття. Footmatbag допоможе спокійно перевзутися хоч просто неба після літньої грози, до того ж вам не доведеться після тренування шукати свої шкарпетки в кургані з чужого одягу й сумок.

Прихильники ранкових пробіжок

Не всі ранери, які бігають уранці, стартують від дверей підʼїзду. Часто вони тренуються в парках чи прямують за спеціальними маршрутами, куди буквально треба прийти й потім повернутися додому. Вбивати в дорозі взуття для бігу чи повертатися додому в кросівках, які щойно пережили декілька кілометрів бігу, хочеться не всім, та й про комфортні умови для перевзування також не йдеться.

Footmatbag не обмежуватиме вас у дорозі завдяки компактності, натомість дозволить бігати в правильному взутті, яке без проблем і загроз можна змінити будь-де.

Батьки активних дітей і підлітків, які займаються спортом

Зазвичай чемпіони світу й володарі олімпійського золота починають займатися спортом у віці, коли ще ледве говорять. Нерідко вони гублять чи ненароком псують дороге оснащення під час тренувань просто тому, що вони діти. Для таких випадків Footmatbag створив спеціальну дитячу лінійку торбинок, які тримають речі в безпеці й у потрібному місці.

Також бренд Footmatbag дає змогу підкреслити командний дух чи корпоративну культуру: ви можете замовити брендовані сумки для вашої компанії, спортивної команди чи будь-якої іншої організації. Стильний і корисний аксесуар стане унікальним й оригінальним мерчем, на відміну від уже класичних чашок.

«Іноді незначний, здавалось би, дискомфорт, може на дистанції завдавати значної шкоди й псувати досвід чи отруювати враження. Щось на кшталт спеціальної сумки для змінного взуття може здаватися річчю необовʼязковою, але коли якась справа стає частиною життя, вона відразу потребує уваги до деталей і комфорту. Коли ви іноді малюєте, то носите фарби чи фломастери десь у пеналі на дні рюкзака. Однак коли стали художником, починаєте прискіпливо обирати інструменти, уважно їх організовувати й доглядати, бо тепер будь-яка дрібниця зможе псувати заняття, яке стало частиною вас.

Спорту це стосується чи не найбільше, бо часто він є для нас зоною особистісного росту, способом реалізувати амбіції, ліками проти душевних потрясінь. Тож якщо почали щось настільки важливе, то робіть як слід і прагнення правильно організувати кожну деталь зʼявиться саме собою»,

розповідають у команді Footmatbag.

Обрати свій Footmatbag

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ