Український бренд Spogad представив другу частину ексклюзивної лінійки sustainable головних уборів Gadka з переробленого пластику.

Колекція має назву «Рівнодення» – час, коли на земних півкулях однакова тривалість дня й ночі. Тож саме цими прикрасами команда вирішила завершити літній період.

Майстри створили прикраси на голову в трьох кольорах-спогадах – «лемурійське озеро», «карпатський ліс» і «соняшникове поле». Усі деталі виготовляли вручну за традиційною для бренду технікою плетіння бусинами. На виготовлення кожної прикраси пішло 26,5 годин включно з тестами й створенням перших прототипів. 

«Колір-спогад «соняшникове поле» – це спомин про канікули за містом, пил зі стежок і відчуття, що ось-ось наллються соком груші. «Лемурійське озеро» поєднує в собі білі кришталики солі й коралово-маковий колір води степового дива. А колір «карпатський ліс» – це спомин про мох, густу тінь у кутку між деревами, запах дощу й ностальгійне відчуття дому», – розказали про концепцію прикрас у команді. 

Бусинна прикраса в кольорі «лемурійське озеро». ФОТО: Spogad 

Бусинна прикраса в кольорі «соняшникове поле». ФОТО: Spogad 

Бусинна прикраса в кольорі «карпатський ліс». ФОТО: Spogad  

   

Лінійка  sustainable головних уборів Gadka представлена у двох частинах про літо. До першої ввійшли дві шапочки – біла «Полудень» і рожева «Заграва» в кольорах-спогадах «витинанка» й «дніпровський світанок».

   

Spogad – це стійкий бренд із переробленого пластику, який обʼєднує соціальні організації й експертів з Франції й України. Бренд з’явився під час повномасштабної війни й має соціальну місію.

Фото й обкладинка: Spogad