Концепт-стор Samokish з прикрасами ручної роботи відкрили у Львові, на вулиці Вірменській.

Samokish – це бренд з Києва, прикраси якого продавали у ЦУМі й на виставках у Європі та Нью-Йорку. У їхньому львівському шоурумі можна придбати вироби з натуральних перлин і каміння, зі срібними й позолоченими елементами. Кожну прикрасу бренд створює в єдиному екземплярі. 

Авторка прикрас й власниця бренда Катерина Басовська – онука українського художника Миколи Самокиша. Вона розповідає, що намагається продовжити родинну справу, тому в прикрасах поєднує традиційні українські й сучасні елементи.


Картина Миколи Самокиша

   

Коли:

10:00–20:00

Де

вулиця Вірменська, 22

 

   

У серпні в Києві відкрили простір «Коник» з вінтажним одягом і взуттям. Тут створили атмосферу ностальгії за вайбом 2000-х й заповнили простір олдскульними знахідками: від взуття до вінілових платівок та елементів декору.

Також серед відкриттів – перший шоурум парфумованого паперу від Odeur 1885. Він почав роботу на вулиці Інститутській, біля Маріїнського парку. У шоурумі преставляють найстаріші аптеки й парфумовані ательє Європи: Santa Maria Novella, Maison d’Oriza, Papier d’Armenie й Carta Aromatica.