Ювелірний дім Sova і фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна презентували благодійну колаборацію «Залізна ластівка».

У центрі колекції – ластівка як символ свободи, волелюбності та безбар’єрності у думках і діях. «Ластівка – це потужність космічного масштабу в маленькому тілі пташки», – додала Юлія. Птах натхненний однойменним альбомом The Hardkiss.

У колекцію увійшли прикраси із жовтого золота – моносережки, кольє, перстні, браслет, дві брошки, одна з них зі срібла. Кожну ластівку майстри власноруч оздобили технікою родіювання на кінчиках крил.

У кампейні взяли участь професійні танцівники та пацієнти Superhumans. «У відео показали людей, які живуть поряд з нами. І наше завдання – нормалізувати їх у житті, в рекламі, в кожній медійній і не медійній сфері», – додала комерційна директорка Sova Анна Коваль.

Усю колекцію можна переглянути за посиланням. 5% від продажу прикрас переказуватимуть для сучасного центру протезування, реконструктивної хірургії і реабілітації постраждалих від війни Superhumans

   

Superhumans – центр протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки. The Village Україна запитали у їхніх фахівців, коли людина готова до протезування, а коли – ні, скільки коштує встановлення протезів і як їх підбирають пацієнтам.

Фото й обкладинка: Sova