Мережа салонів краси G×Bar та Го «Землячки» запускають колаборацію, щоб забезпечити українських захисниць анатомічною військовою формою.

У межах колаборації створили систему, де вартість б’юті-послуг відповідає вартості конкретних елементів жіночої військової форми. Наприклад, вартість браш-накрутки дорівнює вартості футболки, а манікюр із покриттям – вартості фліски.

У всіх салонах G×Bar в Україні можна донейтити на жіночу анатомічну форму кошти, які зазвичай витрачають на догляд за собою, перейшовши по QR-коду.

 

 

«Ми хочемо, щоб підтримка захисниць була для нас всіх частиною рутини: так само, як дбаємо про власний комфорт, маємо дбати і про комфорт дівчат-військових», – каже співзасновниця G×Bar Лєра Бородіна.

Колаборацію запустили до Дня Незалежності. Також ініціативу створили, сформувати традицію систематичної благодійності серед клієнтів G×Bar. Долучитись до ініціативи, а також надіслати донейт можна за посиланням.

  

ГО «Землячки» займається допомогою жінкам-військовим, відправляє захисницям жіночу військову форму, яку шиє самостійно, амуніцію й гуманітарну допомогу на волонтерських засадах. Ми розпитали співзасновників «Землячок» про те, що допомагає їм забезпечувати величезну кількість жінок усім необхідним: від форми до засобів гігієни.