Український бренд взуття Kachorovska запускає премію для молодих українських брендів, які беруть участь у Ukrainian Fashion Week.

Так хочуть підтримати митців, щоб вони продовжували працювати й розвиватися в Україні. У межах проєкту один із них може отримати 100 тисяч гривень. 

Ці гроші можна буде витратити на те, щоб розширити виробництво, придбати професійне програмне забезпечення, взяти участь у міжнародних шоурумах чи освітніх програмах. Також можна буде придбати матеріали чи зробити зйомку своєї колекції. Переможця оголосять 4 вересня, визначити його буде команда Kachorovska. 

   

Ukrainian Fashion Week заснували в 1997 році, а з січня 2006 року співзасновниками UFW є Ірина Данилевська й Олександр Соколовський. Тиждень моди проводять двічі на рік. За роки існування на UFW показали понад 100 дизайнерів для більш ніж 12 000 гостей щосезону.

Цьогоріч, з 1 по 4 вересня, проведуть уже 55-й сезон Ukrainian Fashion Week, який повертається у Київ після чотирьох сезонів показів за кордоном, зокрема в Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні й Берліні.

Презентації колекцій проведуть бренди Gunia ProjectKsenia Schnaider, UFW Project, Khrystyna Rachytska й Frolov. Також обіцяють покази The Coat by Katya Silchenko, Starchak / Yadviganetyksa, Viktor Anisimov.