Журнал Playboy, який не видавали з березня 2020 року, відновлює друковане видання й перезапускає сайт, повідомила власниця франшизи, міжнародна компанія PLBY Group Inc.

В оновленому Playboy представлять «усе, що зробило видання культовим»: фото, інтервʼю, статті, порадник для чоловіків і розворот PlayMate Centerfold, який був фішкою видання. Також запустили вебсайт Playboy.com, на якому публікують переважно контент для чоловіків – редакційні статті про спорт, автомобілі, подорожі й «величезний масив архівів Playboy».

Перший випуск вийде в лютому 2025 року. Також повертають онлайн-шоу зі всесвітнього пошуку Найкращої дружки року 2024. Шоу стартує вже наприкінці цього місяця, а переможницю представлять у першому номері журналу. Також почнеться кастинг Банні-кролика. Жінки можуть подаватися на конкурс, і їхні «переможні» фото зʼявляться у журналі. Найкращих учасниць можуть запросити до співпраці.

   

Playboy перестали видавати друкований журнал у березні 2020 року, майже за 70 років після першого випуску. Видання перезапустили у вигляді цифрового журналу в березні 2023 року. Там публікуватимуть відібрані роботи авторів платформи Centerfold, яку Playboy розвиває з 2021 року і яка працює подібно до OnlyFans.

   

Українська версія журналу виходила з 2005 року. Після 24 лютого українська редакція Playboy випустила два спеціальні випуски, присвячені війні. Перший вийшов наприкінці березня в електронній версії. Другий випустили в травні й присвятили мистецтву під час війни. Кошти від продажів спрямовували на гуманітарну допомогу.

У вересні 2022-го співзасновник української версії видання повідомив, що компанія закриває офіс в Україні з 2023 року, однак пізніше центральний офіс Playboy відкликав своє рішення й продовжив дію ліцензії в Україні.