Український ювелірний бренд Kochut та військова Аліна Михайлова приєдналися до збору для батальйону «Вовки Да Вінчі» та представили благодійну колекцію прикрас. 

До неї увійшли десять кулонів – «Перша армія миру», «Тризуб полігональний», «Маґура», «Сокира Перуна», «Лісовий тризуб», «Квітковий тризуб», «Тризуб з мечем» й «Тризуб».

З кожної прикраси частину прибутку направлятимуть на благодійність. Зокрема, упродовж місяця 100% з продажу срібних кулонів-тризубів передаватимуть батальйону «Вовки да Вінчі». 

Окрім того, 100% вартості кулону «Перша армія миру» перерахують до «Фонду Сергія Притули», а кожна продана «Маґура» й «Сокира Перуна» піде на потреби бійців та бійчинь 47-ї бригади, якими опікується фонд Markus Foundation.

Тризуби для колекції створював дизайнер бренда Kochut, а над дизайном «Магури» та «Сокири Перуна» працювали спільно з Валерієм Маркусем.

   

Скільки: 69 доларів

Де купити: сайт

   

Бренд Kochut заснували троє братів. Усі прикраси вони виготовляють і розробляють самостійно. Бренд представляє, зокрема, обручки, каблучки, чоловічі прикраси та інші вироби зі срібла.

Обкладинка й фото: Kochut, Аліна Михайлова