Україний бренд S-cape створив бандану й присвятив її тревел-блогерці й письменниці Софії Яблонській до дев’ятиріччя компанії.

Це перша бандана в історії бренда. «Кожен символ на ній – маленький ребус, який оповідає щось про долю Яблонської. Зокрема, її життя в Китаї, любов до зйомок, мандри по екзотичних островах», – кажуть у команді.

Для роботи над банданою бренд запросив ілюстраторку й графічну дизайнерку Марічку Рубан. «Подумала, що цікаво буде поєднати елементи мандрів і пригод у вигляді мапи», – розповіла дизайнерка про ідею аксесуара. Спочатку Марічка створила багато різних елементів і вже потім обирала, що найкраще пасуватиме, «щоб отримати універсальну й лаконічну річ».

Бандану виготовили з бавовни. Хустина коштує 1050 гривень, замовити її можна на сайті.

   

Софія Яблонська – перша українська тревел-блогерка, яка здійснила навколосвітню подорож у 30-х роках минулого століття й знімала мандрівку на відеокамеру. Під час подорожей вона також написала кілька тревелогів, щоб зафіксувати свої спостереження і думки.

   

Бренд S-cape заснували у 2015 році сестри Наталія Алексєвич й Оксана Свентах. Вони випускають яскравий і технологічний верхній одяг. 

Фото й обкладинка: S-cape