Благодійна крамниця Animalism by UAnimals презентувала колекцію одягу, присвячену дитинству.

Колекція має назву «Краще кізно, ніж ніколи». До неї ввійшли футболки, кепки, дощовики, прикраси, сорочки, сумки й інші речі. На одязі зобразили свійських тварин, зокрема корову, козу, коня, вівцю, гусака й курку, які могли оточувати нас у дитинстві. Таким способом UAnimals хочуть нагадати, що всі тварини потребують захисту й турботи, кажуть в організації.

«Малими ми часто знаходилися серед природи та тварин, які були важливою частиною нашого дитячого життя. І сьогодні наша місія – зберегти все живе для наступних поколінь», – каже керівниця Animalism Елеонора Ханіна.

 

 

До презентації колекції одягу долучились українські актори й акторки, зокрема Оксана Жданова, Олександр Соколов, Поліна Снісаренко, Наталія Бабенко. Купити речі з нової колекції одягу можна за посиланням, а всі кошти з продажу крамниця передасть у благодійний фонд UAnimals на порятунок тварин від війни.

 

У травні благодійна крамниця Animalism by UAnimals спільно з асоціацією родин захисників «Азовсталі» створили дроп про тварин, які чекають військових-петперентів із полону.