Новий простір «Всі. Свої» почав роботу в ТРЦ Respublika Park на Теремках.

Простір має площу 1000 м² і розділений на кластери, що відрізняються тактильно, візуально та функціонально, розповідають у команді. Там додають, що примірочна – інклюзивна.

У новому просторі будуть знайомити українців із якісними локальними брендами, а також локальними митцями та культурою, каже виконавчий директор магазинів «Всі. Свої» Артем Федосов. Зокрема можна буде придбати речі від більш ніж п’яти десятків українських бендів, серед яких By Me, Shypelyk, Roommate, Made with Bravery, Crumb та інші, повний перелік можна подивитися за посиланням.

Також протягом двох місяців із моменту відкриття в просторі діятиме виставка «Храми», яку створили в колаборації із майстернею кераміки Gorn. Крім того, у просторі можна побачити роботи українського художника Євгена Клименка.

   

Проєкт «Всі. Свої» заснувала Ганна Луковкіна в 2015 році як маркет одягу, взуття та аксесуарів. Зараз у магазинах «Всі. Свої» також продають товари для дому, декор, кераміку, дитячі товари, прикраси та подарунки. У лютому 2024 року простір бренду на Хрещатику, 34 переїхав через дорогу (на його місці відкрили книгарню-кав’ярню «Сенс на Хрещатику). Зараз простори бренду працюють на Хрещатику, 27, а також у ТРЦ Lavina Mall і Blockbuster Mall.