З кожним роком дедалі більше українців святково вбираються на День Незалежності України. Персональна стилістка Оля Шкіль підготувала варіанти образів, які можуть урізноманітнити ваші святкові образи й надихнути на експерименти.

Кожен з образів підходить для різних стилів і настроїв, а також не перевантажений багатошаровістю, щоб легко й водночас святково провести 24 серпня. Вони складені з урахуванням бажань вбратися й мати більш стриманий, проте не менш святковий вигляд.

Ці формули образів варто сприймати як натхнення й заклик до експериментів, як поради з поєднання речей між собою і їхніх настроїв. 

 

Образ 1. 

   

 

Почнімо з очевидного варіанту для святкування Дня Незалежності, але я пропоную додати менш очевидні варіанти аксесуарів

Максіспідниця + вишиванка, яку заправляємо з одного боку для цікавих пропорцій, + низький хід із витягнутим носком або відкритим носком, щоб витягнути силует і зріст, які ми втратили, обираючи довжину максі (кеди, вʼєтнамки, шльопанці, балетки) + мінімалістична прикраса + сумка (матова шкіра, замша, плетена сумка) 

   

 

СпідницяOtaje

ВишиванкаEtnodim

ШльопанціKachorovska

СумкаLaconist

СережкиRomantica Project 

   

Образ 2. 

   

 

У цьому образі пропоную звернутися до трендового цього року офіс-кору й збалансувати його жіночними елементами у вигляді сумки й взуття, а також додати інфантильні прикраси як родзинку образу.

Бермуди + вишиванка, яку повністю заправляємо, + пасок + балетки, які не застібаємо, + лакована сумка (або виконана з тканини, яка має глянцеву фактуру) 

   

БермудиCoosh

ВишиванкаMerezhka

Пасокdiadia

БалеткиIkos

СумкаKachorovska

МоносережкаKatimo 

 

   

Образ 3.

 

Тут я вирішила відійти від класичного для Дня Незалежності елемента й зробити акцент на аксесуарі як головному гравцеві. Окрім цього, в образі ми чудово зіграємо на перепадах обʼємів, коли завдяки крайці створимо межу між двома речами силуету оверсайз. 

Джинси оверсайз + сорочка оверсайз, яку не заправляємо й декілька нижніх ґудзиків розстібаємо, + крайка, яку завʼязуємо поверх сорочки, + взуття з довгим або відкритим носком на невеличкому підборі кітен хіл+ сумка-багет 

   

 

ДжинсиKsenia Schnaider

СорочкаCoosh

КрайкаGunia

МюліHvoya

СумкаNukot

Сережки – Chatoyer

   

Образ 4.

 

Пропоную незначне нашарування для тих, хто готовий поекспериментувати зі своїми звичними образами, а саме одягаємо сукню на сорочку. 

Сукня комфортної вам довжини + вишиванка + взуття на низькому ходу або невисокий підбір (памʼятаємо, що якщо довжина виробу максі, то взуття краще обрати з довгим або видовженим, або відкритим носком) + структурна сумка 

   

СукняThe Lace

ВишиванкаEtnodim

МюліEstro

СумкаJuna

ПідвісShtor 

 

   

Образ 5.

 

В образах із вишиванками, на яких вишивка виконана білими нитками або вона досить нейтральна, можна додати яскравий акцент у вигляді хустки (так само її можна додати, якщо вишивка яскравих кольорів і ви готові до декількох акцентів в образі). Її можна надіти як бандану або завʼязати на поясі.

Будь-який низ (якщо силует оверсайз або довжина максі, то не забуваємо про пораду щодо взуття) + вишиванка, яку заправляємо, + хустка як бандана + мюлі + структурна сумкасереднього розміру

   

 

СпідницяHarmi

ВишиванкаEtnodim

ХусткаGunia

СумкаPoelle

МюліKachorovska

Прикрасаключниця Juna