The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір благодійного фонду «Вдячні» на 13 мільйонів гривень, щоб купити чотири евакуаційні авто для медроти 67 окремої механізованої бригади.

ПІДТРИМАТИ ЗБІР МОЖНА ТУТ

   

Благодійний фонд «Вдячні» створив короткометражний документальний фільм про роботу медичної роти 67-ї ОМБр, щоб зібрати 13 мільйонів гривень на купівлю авто для евакуації.

«У сучасному інформаційному просторі багато важливих речей втрачають свою увагу та значущість. Цей фільм створений, щоб ще раз нагадати, для кого насправді організовуються збори коштів та ініціативи», – кажуть у фонді. Зйомкою займався Сергій Баженов (ТОВ «Трилобіт Фільм»).

Чотири евакуаційні авто, на які збирають кошти, будуть оснащені засобами радіоелектронної боротьби, старлінками для звʼязку, а також броньовані для медроти 67 ОМБ.

«Цей проєкт має на меті не лише покращити умови евакуації, але й висловити турботу про тих, хто щоденно рятує життя на передовій», – кажуть організатори. Підтримати збір можна за посиланням.

   

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.