У Києві проведуть науково-популярну конференцію Inscience 2024, яку називають найбільшою в Україні.

Організатори запрошують долучитись до конференції, щоб дізнатись про те, як наука впливає на наше життя. У межах заходу говоритимуть про біо- та генетичні технології, екологію та енергетику, штучний інтелект, дослідження космосу та інше.

Серед тем виступів:

  • Як відбудовувати українські міста на кліматично стійких засадах;
  • Здорове старіння та біоелектрика;
  • Дослідження космосу для кращого життя на Землі;
  • Робота та відкриття українських полярників;
  • Турбота про ментальне здоров’я;
  • Штучний інтелект на попап-день 09 вересня спільно з MacPaw.

Особіливістю програми називають другий день конференції, який відбудеться на додатковій локації у Києві. Там будуть теми, які охоплюють deep tech та інновації, машинне навчання та штучний інтелект, робототехніку, а також креативні індустрії.

Усі кошти з продажу квитків передадуть на науково-популярний лекторій Science Kids для дітей, які продовжують навчатися в умовах повномасштабного вторгнення.

Як потрапити:

Військові, діти до шести років, діти-сироти та особи з інвалідністю I групи, а також ті, хто їх супроводжує, можуть отримати безкоштовний квиток за промокодом INSCIENCE100.

Для науковців, аспірантів, студентів до 23 років, школярів від 14 років, дітей з багатодітних сімей, осіб з інвалідністю II групи та пенсіонерів діє знижка 50% з промокодом INSCIENCE50.

Подія відбудеться 7 та 8 вересня. З міркувань безпеки організатори повідомлять гостям точну локацію за один день до події. Придбати квитки можна тут.

 

Лекція «Як змінювалися звуки космосу», презентація книжки Валентини Дуван «Муха та Найда», благодійний поетичний вечір, виступ Otoy і Юля Юріна в Kureni: зібрали події на вікенд у Києві 6-8 вересня.