Veteran Hub запустив подкаст «Світи» про стосунки між парами військових.

У подкасті військові й ветерани розповідають про свій досвід розлуки та браку спілкування зі своїми парами. Герої запитують своїх партнерів про їхні переживання, розповідають про зміни в стосунках і в собі, а також діляться шляхом прийняття нових обставин.

У першому випуску подкасту розповідають про свій досвід ветеран Олег Пашин і його дружина Оксана Пашина-Гринько, які виховують трьох дітей. У 2014 році Олег звільняв Маріуполь, а у 2022-му брав участь в обороні Сєвєродонецька, де отримав поранення.

«Досвід у ролі дружини ветерана для мене новий. Я ще не дивилася на себе з цього ракурсу, але розумію, що це новий статус для мене. Насправді я цим навіть пишаюся й пишаюся своїм чоловіком», – каже Оксана.

Усі випуски виходитимуть щочетверга, о 20:00, на Youtube і Spotify.

   

Подкаст про працевлаштування ветеранів і ветеранок Praktyka запустив Veteran Hub у травні. У межах подкасту ветерани й ветеранки діляться своїм досвідом і потребами під час працевлаштування на цивільну роботу, а компанії розповідають їм про власні зміни й практики.

   

Ветерани російсько-української війни – перше в новітній історії України покоління ветеранів, яких ми як суспільство визнаємо одразу. 31 жовтня 2023 року в Києві презентували концепцію нової ветеранської політики. Над її розробленням працювали Veteran Hub, «Принцип», «Юридична сотня», «Простір можливостей» і Veteranka.

Про те, що таке ветеранська політика, хто взагалі такі ветерани й ветеранки та чому про це треба думати вже зараз, ми запитали співзасновницю Veteran Hub Івону Костину.