Документальний сюрреалістичний художник Олексій Кондаков проведе ранкову лекцію в Kyiv Academy of Media Arts 27 червня.

Кондаков відомий своєю серією цифрових колажів, у якій Київ виступає тлом для міфічних персонажів і постатей Ренесансу. У своїй серії «Історія мистецтва в сучасному житті» Кондаков обирає героїв із неокласичних і романтичних картин і переміщає їх у сучасний світ.

Кондаков також має досвід співпраці з Balmain, Hugo, музеєм Thyssen, Rhythm Buro, Cosmopolitan US, Universal Music. Під час зустрічі на ранковій лекції обговорять проєкти митця, його творчий шлях, а також про те, як узагалі можна на цей шлях потрапити й до чого можна підготуватися.

Лекція розпочнеться о 8:30 ранку за адресою вулиця Дмитрівська, 80. Щоб потрапити на подію, потрібно зробити донейт на збір медиків від 300 гривень. Задонейти кошти й оформити реєстрацію на подію можна за посиланням.

 

Kyiv Academy of Media Arts (КАМА) – освітній проєкт, присвячений навчанню людей творчих спеціальностей.

Раніше редакція The Village Україна побувала на ранковій лекції в КАМА, де Антоніо Лукіч розповів, чому його фільми – це не дилогія про сім’ю, а потенційно трилогія про крінж і незручність, чи треба виділяти гроші на кіно під час війни і якими можуть бути фільми після перемоги.

Обкладинка: Олексій Кондаков (alksko)