The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати командний збір бренду Jʼamemme разом із благодійним фондом руху Veteranka на закупівлю амуніції для жінок.

ПІДТРИМАТИ ЗБІР ДОНЕЙТОМ МОЖНА ТУТ.

   

Бренд одягу Jʼamemme разом із благодійним фондом руху Veteranka запустили ініціативу, щоб зібрати 500 тисяч гривень, які будуть спрямовані на закупівлю амуніції для жінок.

Обличчям кампейну стала військова психологиня Вікторія Кравченко, на позивний «Лисиця», яка служить в лавах ЗСУ понад 16 років. «Ідеєю співпраці стало поєднання життя у двох різних світах, що намагаються співіснувати – військовому і цивільному. Коли один світ повинен допомагати іншому», – кажуть організатори.

У межах збору бренд розігрує сукню Nymph Dusty Rose Dress, яку зняли у відеоколаборації. Щоб взяти участь у розіграші, потрібно зробити донейт на суму від 500 гривень, указати своє ім’я й номер телефону. Розіграш триватиме до моменту закриття збору.

 

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.

 

Про штурмовиці-кравчині, вигоряння на фронті, ВЛК й рожеві труси. Як рух Veteranka змінює ЗСУ зсередини? Ми також розповідали, як Veteranka шиють жіночу військову форму.